DET SIDSTE FRA BOBLEN

…altså juleferieboblen! 🙂

Det er i sandhed en boble. En rar boble, hvor dagene flyder sammen, hvor man kan bruge en hel dag på at ligge i sengen og se gamle film (E.T., Alene Hjemme m.m.) og hvor man ikke kommer uden for en dør. Åh ja. Det er nu skønt med sådan en omgang, men også godt at komme i gang igen, om end selvfølgelig også lidt hårdt lige her i starten.

Her kommer lige lidt billeder fra “boblen” 🙂

– som sagt fik jeg set en masse film. Og E.T. var én af dem. Den er altid god!

– Jeg afprøvede min nye hue, som jeg fik i julegave af min veninde. Den er ikke så varm som min anden hue, så lige pt, bliver den ikke brugt, men den er da meget sjov! 😀 Mean Girls ftw!!

– En anden dag hoppede jeg i grønne striber, og parrede dem med røde læber. Det føltes som et godt miks.

– Efter 9 dages adskillelse kunne jeg hente Rasmus på banegården! Det var så dejligt at se ham igen. Jeg synes det bliver hårdere og hårdere at undvære ham i julen. Han hører jo til, sammen med mig. Jeg føler, han er en del af min familie. Vi er så infiltrerede i hinandens liv og dagligdag, så er det altså på en måde meget underligt ikke at holde jul sammen, og skulle undvære hinanden så længe… Men samtidig er jeg altså ikke helt klar til at opgive “min egen jul”, endnu.. 😉 Men den dag skal jo nok komme, og så tager vi den derfra! 😀

– Vi var bl.a. i Rema 1000 og kigge på deres nytårsgøgl. Denne Medusa-tingest var ret sej! Meeeeen 50 kr? Så bliver jeg alligevel lidt nærig 😉

Vi var også en tur rundt i et par genbrugsbutikker sammen med min mor. Her kunne man bl.a. få verdens mest creepy dukke!! Shit, der er potentiale til mange mareridt lige dér!

 Og så kunne man få år 2006s “must-have”. Jeg ejede ikke én, men hold da fast, hvor man så disse Dolce og Gabbana t-shirts overALT!

 Ellers fik vi købt lidt rekvisitter til vores nytårsleg i genbrug 😀

Og så kunne jeg ikke stå for denne Hello Kitty figur i juleoutfit til bare 3 kr :D. Grim og sød på én gang.

 Lakken til nytårsaften så i øvrigt således ud.

 På vej til nytår strandede vi i Herning i en time…. Shit, det var kedeligt!

 Turen hjem fra Århus var en tåget omgang, men vi kom jo heldigvis hjem før estimeret ankomst.

 – og så var det jo “international takeaway-dag” hvilket skulle fejres. Man skal ikke sådan fucke med helligdagene, I ved…

 – Og så har jeg nydt et gensyn med denne lille bandit, som fejrede jul med sine forældre i Roskilde hos farmor og farfar. Han har været savnet! Og det har hans forældre naturligvis også 🙂 Dejligt at se dem alle igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *