…som jeg har lavet og spist på det seneste.
Blomkålssalat ala kartoffelsalat med ærter og radisser i, og frikadeller til.
Salat af avocado, cherrytomater, frisk mozzarella, serrannoskinke og pesto.
“Mexi-tallerken” kalder jeg dette. Diverse grøntsater, salsa, guacamole, cremefraiche, spicy kød og cheddarost.
Vegetarisk quinoagryde. En ny favorit herhjemme!
Grøntsagsnudler med kylling, broccoli, hoisinsauce og cashewnødder.
4 Comments
Trine
Ser lækkert ud! Tror jeg skal prøve mexi tallerken, havde ikke tænkt på at tortillas jo sagtens kan undværes 😉
Bex
Man savner dem slet ikke 🙂 og det er nem og lækker aftensmad 🙂
A + K = ♥
Al for længe siden, jeg har lavet blomkålssalat. Med radiser, løg og sennepsdressing – uhm.
– Anne
Bex
Uh, det er altså også godt! 🙂