JULEAFTENSDAG OG JULEAFTEN

Jeg håber, I alle har haft en dejlig juleaften? Det har jeg i hvert fald! Her kommer “lidt” tekst og “lidt” billeder af hvad d. 24. december bød på.

Jeg hoppede i julesættet fra morgenstunden af. Det er bare så fantastisk at tulre rundt i.

Senere blev der facetimet med en lille nisse, der fejrede jul med sine forældre og farmor og farfar på Sjælland 🙂

Efter frokost skulle min far og jeg i kirke, traditionen tro, og jeg hoppede i det pæne tøj. Forsøgte at sætte håret i en fransk fletning i den ene side, men det kiksede lidt… 😉

Sådan så jeg ud i tøjet. Kjolen er ny, købt d. 23. december i H&M simpelthen, men jeg forelskede mig i den – stoffet, farven, strukturen – og efter at have prøvet den på var der ingen vej tilbage… Sådan kan det jo gå! 

Den har et fint fald, og stoffet er tykt og minder om stoffet på nogle kjoler, som Ganni lavede for et par år siden. Dem var jeg helt vild med, men for fattig til at købe 😛

Sidst på eftermiddagen skulle vi lige lufte naboens hund, da de ikke var hjemme på dagen. Det var nu meget hyggeligt, selvom det blæste en hel del, og ikke var det sjoveste vejr, hverken for hund eller menneske!

Men se lige hvor sød!

Og mens vi ventede legede jeg med Snapchat effekter…

Så var det tid til julemiddag! Og familieportræt med selfiestang 🙂

Vi får altid flæskesteg juleaften (selvom sådan en and skal man nu heller ikke kimse ad) og det var en god steg, med vanvittigt sprøde svær! De er altid tricky, men i år var måske de bedste svær ever.

Og jeg vandt mandlen!! Hurra!!

Mandelgaven var denne æske chokolade, som jo ser fin og fornem ud, men hvor blev vi alle skuffede, da vi satte tænderne i det. Helt elendigt chokolade, det smager virkelig skidt! Så hellere en ordentlig plade Milka eller Marabou, det ved man da hvad er! Så nu er I advaret, køb ikke Julefryd Dessertchokolade 😉

Efter middagen var det tid til at finde gaverne frem og tænde træet.
Vi sang vel en 5-6 sange om træet, inden vi slog os ned i sofaen til pakkeåbning.

Jeg fik sindssygt gode gaver! Dem viser jeg lige i et seperat indlæg.

Rasmus snyder mig altid med gaver – her tror jeg, at han har købt eller andet lort på eBay… 😛

Meeeen, han forstår da heldigvis at ramme plet 🙂

Min mor fik disse fine øreringe af mig, med små får – er de ikke søde? 🙂

Og det rene kaos efter alle gaverne er åbnet, haha!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *