GAMLE TEGNINGER

Da jeg var hjemme ved mine forældre i august fik jeg også lige hentet en masse sager med hjem, bl.a. en mappe med tegninger fra min ungdom! Jeg tegnede rigtig meget som barn, og gennem hele min skoletid og også lidt i gymnasiet. Så kom jeg fra det igen, men jeg synes nu egentlig det er meget rart at tegne, jeg ryger bare ind i den evindelige “hvad skal jeg tegne” – det problem havde jeg aldrig som barn, ej heller som teenager… Derfor er det fedt, når jeg indimellem er til croquis – her er motivet givet på forhånd, og det er en rigtig god øvelse i at tegne!

Når jeg kigger på tegningerne hér, så tænker jeg faktisk, at jeg var bedre til at tegne dengang end jeg er nu, haha!
Tegningerne her er fra 1999-2003 – dvs. fra jeg var en 13 år til 17 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *