EN WEEKEND I DET JYSKE

Weekenden blev brugt i det vestjyske, hvor jeg faktisk ikke har været siden påske! Mest fordi mine forældre har været så gode til at tage til København. Forhåbentligt flytter de jo også snart herover permanent, hvis altså nogen gad at købe deres hus.

Men jeg havde en rigtig hyggelig weekend, med en masse alenetid med min mor, da min far var i Århus fra lørdag morgen til søndag aften.

En snegl på vejen i deres indkørsel mødte os lørdag formiddag.

Vi tog turen til Skive, hvor vi kiggede i en genbrugsbutik, og spiste frokost med min storebror, som bor i Skive. Super hyggeligt! Og skønt at se hans lejlighed

På vejen tilbage kørte vi forbi et smukt hedeområde fyldt med lyng

Vi kom forbi et kræmmermarked, hvor jeg fik købt et par porcelænsfigurer (ikke kongeligt, haha) og et par børnebøger.

Senere på eftermiddagen løb jeg en tur. Mit løbeprogram sagde at jeg skulle løbe 25 minutter i roligt tempo den dag, så det var ikke det store problem.

Efter løbeturen tog vi i Bilka – på en lørdag aften, vild ungdom! Her fik vi kigget på tøj, og hold da op, hvor skal man ikke undervurdere Bilkas tøjafdeling!! De havde så meget fedt. Sååå jeg fik da også lige brugt 500 kr på tøj (…hov!) men de havde lige sådan nogle skønne sager, og ja, der var lige tikket en god løn ind fra alle sommerferie-vikarvagterne i vuggeren. Så var det jo fristende 😉 Skal selvfølgelig nok vise frem… 🙂

Jeg mødte min gamle klasselærer i Bilka. Hun var min første klasselærer, men havde hende faktisk helt op til 7. klasse (mener jeg), med et par pauser imellem. Hun er et fantastisk menneske, så sød og hjertevarm og nede på jorden. Det gjorde mig så glad at støde ind i hende!

I øvrigt er leggings som bukser en obligatorisk beklædningsdel at have på, når man er i Bilka! Og helst parret med klipklappere…

Søndag formiddag var vi på bagagerumsmarked

Jeg købte for 2 kroners ren 90’er nostalgi, som skal bo i min sættekasse. Og så købte jeg en super flot kjole, som jeg er sikker på, jeg nok skal få brugt en hel del.

Jeg ømmede mig lidt over alle mine kanoskader. Og så skulle I virkelig se mine ben! Shit manner.

Jeg gik også en tur med mig selv, helt alene på engen, og der var ingen andre mennesker eller dyr, bare helt stille. Det var terapi for sjælen, og det var skønt inden en hektisk uge startede på ny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *