NORTHSIDE15 DAG 1 – FREDAG

Tænk at det i morgen allerede er en uge siden, at vi begav os mod Århus, for at deltage på årets Northside Festival. Vi har været der et par gange før – i 2012 og i 2013, hvilket man kan se mere om lige her.
Nu kommer der lige et ordentligt læs billeder samt tekst fra dette års første festivaldag, nemlig fredag.
Vi tog Rød Billet bussen til Århus, og det fungerede fint. På vejen nød vi lidt friske jordbær, frisk kokos og croissanter.
Vi overnattede hos et sødt vennepar, som er så skønne. Se lige hvor fint de havde redt op til os, komplet med chokolade, hovedpinepille, dyrekort – og kat 😉
 Yes, endelig fremme på Northside!!! Den der følelse lige inden, man går ind – uhh, den er god! Man er sådan heeelt spændt.

Yay, så er vi inde og solen skinner! What’s not to like?

Festivalstilen! Fredag var en vaaaarm dag (hvilket man slet ikke kan forestille sig, med det efterårsvejr vi har i dag – seriøst, jeg ligger på sofaen med min DYNE??).

Vi fandt hurtigt et godt siddespot til at høre det sidste af koncerten med José Gonzales. På træmanden!

….nærmere betegnet mandens venstre knæ. Det blev pejlemærket for resten af festivallen.

Skønt med solen fremme!


Vi elsker Northside!!

En sød ung pige i knælange cowboystøvler og glimmercreme ud over hele kroppen spurgte om hun ikke skulle tage et billede af os. Det siger vi aldrig nej til… 
Skål! Fadøllene røg ned i en lind strøm i varmen…. 
På vej videre

Det var meget meget varmt, men her fandt vi endelig lidt skygge – dejligt!

Tid til genopfyldning af drikkevarerne.

Og til mad! Maden på Northside er såååå god. Men dyr. Her fik vi lige en porchettaburger. Nammenam!

Jeg havde jo glædet mig ENORMT MEGET til Sam Smith, han var én af de største grunde til at jeg købte en billet. Men han skulle jo opereres i struben (dybt suk…) så han blev erstattet af Dizzy Mizz Lizzy. Og de gjorde det skam godt, det var slet ikke det! Men det er lidt som et fly, der lander i Holland, når man har sat kursen mod New York…

MØ havde jeg til gengæld glædet mig utroligt meget til. Hun var på lige bagefter, og hun er altid garant for en god fest. Også her. 

Vi fik danset – og kastet håndtegn, åbenbart?

Skøn festivalstemning

Bagefter nød vi en omgang sodavand med indsmuglet vodka (jamen hov…)

Da mørket faldt på endte vi i cigarbaren, hvor vi fejrede Rasmus’ vens fødselsdag med rom (dog en øl til mig, er stadig ikke voksen nok til de rene stærke varer, med mindre det indtages som shots :P) – og en rundecigar. Tror ikke jeg har prøvet at ryge cigar før, så det skulle da prøves. Altså, selvfølgelig uden inhalering, bevares. Jeg er ikke idiot.

Wu-Tang Clan spillede. Kender dem godt af navn, men kender ikke rigtig deres musik. Er måske ikke så meget til det der hæp-hop – de stod også mest bare og råbte deres eget navn hele tiden…

En tur i junglebar, hvor vi fik viiiirkelig gode Mojitos!

Ud på de små timer blev vi sultne igen, og endte med en burger. Til 65 kr. Det var den ikke værd…

Hænger lige lidt ud…

Kl. 01 skulle Spids Nøgenhat spille på P6 Beat Scenen, og dem gik vi hen for at høre

Vi hørte dog ikke hele koncerten, for vi var træææætte (øv, hvor lyder man bare gammel og nederen, ha!) så vi tog en taxa hjem sammen med vores værtspar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *