WEEKENDEN

Weekenden var skøn. Og tænk, nu er det allerede weekend igen! Hvis man altså er så heldig at have fri både torsdag og fredag. Men det har både Rasmus og jeg, så det er simpelthen så skønt! Vi løber stærkt for tiden, begge to, så at have fire dages ro er bare fantastisk.

Men sidste weekend startede godt ud – med et glas hvidvin og denne udsigt. Ikke tosset, vel?
Vi nød det hos Little Copenhagen, som er en form for madmarked/chillout -halløj, der rykker rundt til forskellige steder i København. Og sidste weekend var det ved én af søerne. Og den kommende weekend rykker det til Islands Brygge.

Filme smukt, altså!

Kunne ikke forestille mig en bedre måde at starte en weekend på end midt i smukke København med et glas vin og manden i mit liv ved min side 🙂

Og solen gik ned og pludselig var alt lyserødt…

Lørdag var vi en tur forbi Nørrebro, til forårsmarked på Stefansgade. Det var en lidt grå, kold, blæsende og regnfuld omgang. Men Rasmus fik købt en del lodder i Nørrebro Lokaludvalgs tombolabod. Overskuddet gik ubeskåret til Nepal. Der var en del nitter, meeeen….

…vi fik også gevinst på to af dem! En bog om Nørrebros værtshuse gennem historien (lige noget for os, vi elsker gode historier om København :)) og et teatergavekort på 250 kr. Ikke dårligt! Præmier for 500 kr i alt, meget flot 🙂

Ved Nørrebroparken var der madmarked, Rebel Food. Vi kiggede dog bare…

Og så gik vi igennem Byhaven hen til Jægersborggade.

Her kom vi forbi Kaktus KBH, en nyåbnet butik midt på gaden, som KUN sælger kaktusser. Lige en butik efter mit hjerte, jo! 🙂


Og udenfor stod Bar Burritto for at lave drinks, og servere gratis og mega lækre snacks!! Haps, siger jeg bare!

Vi slog liiiige et smut ind omkring The Donut Shop. Jeg fatter ikke al den hype om Dunkin Donuts? Deres donuts er jo dyrere end Donut Shops, og jeg vil da hellere støtte et Københavnsk initativ 😉 En donut koster 15 kr. her, fair pris. Jeg fik den med kokos på, mmm!

Vi slog et smut forbi Blågårdsgade også, hvor der var Blågårdsgadefest. Men det var bare så koldt og blæsende, og det regnede. Æv. Lorte maj-vejr!

Til aftensmad ville vi egentlig have været inde og få mad hos Annes Gademad – vores næsten nabo som har dagens ret til bare 65 kr. De har haft lukket længe pga. ombygning, og er nu endelig åbnet op igen. Meeen, så havde de UDSOLGT!! Fordømt. Så måtte vi tage længere ned ad vejen, til den billige – men gode – inder. Deres butterchicken er himmelsk!

Smukke Vesterbro!

Søndag var vi atter en tur på Nørrebro. Til loppemarked på Jægersborggade. Jeg fik købt mig lidt, som jeg nok skal vise frem 🙂

Senere om eftermiddagen stod den på fødselsdag hos min veninde.

Hun diskede op med boller, kagemand, pærecrumble og slik i massevis. Puha, sukkerchok!! 😀

Om aftenen gik Rasmus og jeg en lang tur, bl.a. igennem Søndermarken.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *