FRA VESTERBRO TIL NØRREBRO

Nu kan jeg ENDELIG offentliggøre det herinde! Vi har sgu købt en andelslejlighed! Bum. På Nørrebro. Ydre Nørrebro. 85 kvm. 3 værelser. Det bliver noget af en opgradering fra 46 kvm!
For tiden hører man meget om hvor sindssygt andelsboligmarkedet er i København. Og vi har da også både været udsagt for en sælger, der ville have sorte penge under bordet samt lejligheder, der er røget med det samme, de er blevet lagt op, fordi der har været utallige henvendelser.
Så vi føler os egentlig ret heldige!!
Så må vi lige leve med, at brusekabinen står i soveværelset (ikke ualmindeligt for København) – men vi har klare intentioner om at lave rigtigt bad på sigt.
Vi glæder os! Helt vildt. Det bliver så skønt at få et hjem, som ikke bare er midlertidigt. Alle steder, vi har boet sammen, har været tidsbegrænsede, så det bliver skønt at få noget som er vores hvor vi kan bo lige så længe, vi har lyst til.
Vi overtager om godt en måneds tid, men rykker nok først til sommer. Der skal lige males og sådan. Jeg glæder mig voldsomt til at bruge sommeren på at udforske Nørrebro! Det er selvfølgelig ikke helt ukendt land for os, men alligevel er der mange steder, vi ikke kender til osv. Så det bliver rigtig spændende.

Der kommer nok til at gå lidt bolig i den herinde på bloggen – oveni alt det andet, jeg blogger om. Jeg har da allerede stået for op til flere køb til boligen allerede… 😛

16 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *