W E E K E N D

Det har været en dejlig weekend – stille og rolig, men fyldt med hygge og gode stunder, bare med min yndlingsperson. Helt perfekt 🙂
Fredag var vi en tur i Just Spotted sammen, og hente nogle plakater, som vi havde bestilt. Og så forelskede vi os selvfølgelig også i en masse nyt, haha. Jeg elsker simpelthen plakater og billeder! Kan ikke få nok 🙂

Fredag aften tilbragte jeg på sofaen med X Factor finale og dette fredagsguf – friske jordbær, æbler, 72 procent chokolade og et stykke rawcake (fra 7 eleven). Ganske lækkert! Rasmus var i byen med drengene imens 🙂

Lørdag sov vi længe, og kl. 12 stod den for mit vedkommende på zumba – det var SÅ sjovt denne gang! Med dans til både bollywood, pop og salsatoner. Ja, selv “Thriller” dansede vi til. Så fedt 🙂

Om eftermiddagen tog Rasmus og jeg videre mod Frederiksberg.

Vi var en tur i det nye Frederiksberg Center, som har fået en kæmpe overetage med en masse seje butikker. Det er virkelig flot – og stort! Jeg fik ikke brugt penge – men Rasmus prøvede palmesweatshirt (og købte den, yay!)

Efter det gik turen mod Nørrebro, hvor vi havde hørt om et nyt issted, der skulle åbne og som havde halv pris i dagens anledning. Det særlige ved netop denne isbiks er, at de serverer nitrogenis. Altså is, som de overhælder med flydende nitrogen. Det skulle nedbryde alle iskrystaller og gøre isen ekstra lækker og cremet. Og nå ja, så ser det jo bare cool ud, når nitrogenen laver sejt “røg”.

Vi valgte begge saltkaramelis, og jeg fik den toppet med chokoladesovs, og Rasmus med en KitKat. Det var rigtig god is!

Vi gik lidt rundt på Nørrebro, men det var skiiidekoldt!! Vi kom forbi disse fine kaktusplanter. Elsker kaktusser.

Søndag var vi en tur omkring Fisketorvet. Vi havde nemlig et værdibevis til segwaykørsel, som skulle bruges. Jeg har altid gerne ville prøve dét der segway, så det var jo oplagt, når der var halv pris 🙂

Vi fik 10 minutters kørsel, og det var faktisk ganske passende, når banen ikke var større/mere udfordrende end den var. Det var faktisk slet ikke svært at køre på segway, det havde jeg ellers troet at det ville være, men det gik let som en leg! 😀

Her kører jeg lige slalom mellem de gule pinde der.

– det var rigtig sjovt! 🙂

På vejen hjem kom vi forbi fint perlepladekunst:

En tur omkring Nørrebro kom vi også – og så blev vi plaskvåde, da det pludselig begyndte at regne helt vildt.

En lille gyngetur.

På “Den Røde Plads”

Hjemme i tørvejret bryggede Rasmus kaffe, og vi satte musik på anlægget, mens han læste magasin på iPad’en og jeg lavede perleplader (til et lille kreaprojekt). Sååå hyggeligt!!

Sidst på eftermiddagen løb/gik vi en tur rundt om søerne. Det er fantastisk, at det er så lyst om aftenen nu! Hurra for sommertid!! (jeg ved godt, at folk der har børn hater på sommertid. Men jeg er altså virkelig fan af de lyse nætters komme <3)

Og små fine forårstegn kom vi forbi. Glæder mig til at alt springer ud. Der er ikke længe nu! Træerne er fyldt med knopper, der bare er klar til at poppe 🙂 Jeg ELSKER denne tid på året! 🙂

Jeg håber I har haft en dejlig weekend? Jeg har påskeferie, det er jo bare skønt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *