LÆKKER LØRDAG (DEL 1)

Lørdag var bare en fantastisk dag!! Så fantastisk, at jeg er nødt til at dele det op over to indlæg. Her kommer første del! 🙂 Vi trængte virkelig til en ægte hyggedag sammen. Vi har begge haft relativt travlt, og vi bruger meget energi og følelser for tiden på lejlighedskiggeri – jeg synes det er ret opslidende!! Hvis jeg skal være ærlig… (Men selvfølgelig også spændende/nervepirrende og en hel masse andre ting). Nu trængte vi altså til at hygge os!
Fordi vi har været så gode til at spare penge, så havde vi faktisk overskud på vores fælleskonto. Så vi flottede os dælme og tog på Lunas Diner lørdag formiddag. Dér har jeg drømt om at spise brunch siden før vi flyttede til København. Så var det da vist også på tide, hva? 😉
Brunchen kan måske godt virke lidt pebret – MEN set i betragtning af hvilket bjerg af mad, man får – og at det er inkl. juice og kaffe med refill, så synes jeg faktisk det er helt okay.
Rasmus bestilte en brunch, hvor det primære indhold var kød, og jeg bestilte én, hvor det primære indhold var frugt. Jeg kunne sagtens også være hoppet med på kødvognen! Men jeg havde mere lyst til det andet. Og der var godt nok meget frugt! Også frugt, jeg aldrig havde smagt før, så det var jo en ren fest at prøve at sætte tænderne i litchi og dragefrugt m.m.

 Rasmus’ tallerken – jeg fik heldigvis lov til at smage et par fritter og lidt af vaflen – mm, den var god! 🙂

Mad, mad, mad!
Så begav vi os på cykeltur! Først til et område i Frederiksberg, hvor vi skal kigge på lejligheder i morgen, faktisk (…men jeg tror ikke, vi er så heldige). Dejligt område ellers!

 …og så cyklede vi videre mod Bispebjerg og Grundtvigs Kirke. Det er en enorm stor kirke, virkelig imponerende. Ingen af os havde set den før, men jeg har længe tænkt på, at jeg gerne ville. Jeg synes helt klart den er et besøg værd – også som turist i København! Der er blevet brugt 5 millioner mursten til at bygge kirken.

Kirkerummet er så flot!! Det smukkeste lysindfald. Wow.

Kirken er også i besiddelse af Danmarks største orgelpibe! Jow jow… 


Man følte sig meget lille…

Smukt loft!!

Vi cyklede over kirkegården og videre. De smukke kirsebærtræer er ret så kedelige lige nu – men om halvanden måneds tid er de formentlig i fuldt flor. Det glæder jeg mig til!

Og fine små forårsblomster tittede frem:

Vi cyklede videre gennem Nordvest, hvor vi pludselig stødte på denne “dagligstue” i træ. Meget mystisk!

– og lidt streetart på en husgavl:

Biblioteket på Rentemestervej, som er udsmykket af HuskMitNavn besøgte vi også. Det er et rigtig cool bibliotek, med café og alt muligt.


Jeg elsker HuskMitNavns tegninger!

Haha!

 
Senere cyklede vi videre igen – men det bliver i et andet indlæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *