2014: BEDSTE KØB

Tænkte, at det kunne være lidt skægt at kigge tilbage på de bedste køb, jeg har gjort mig i 2014 – sådan rent beklædningsmæssigt.  Nu jeg tænker over det, har der faktisk ikke været de store fejlkøb. Jeg fortrød købet af en bestemt Stine Goya kjole, men solgte den videre med fortjeneste – ellers har fejlkøbene mere været køb på loppemarked og lagersalg, hvor man finder ud af, at tøjet måske alligevel ikke lige passer så godt, eller det er i stykker osv. (til gengæld har man fået tøjet billigt, så skuffelsen er ikke helt så stor – sådan er det jo bare nogen gange, med de der loppekøb!)

Her en lille opsamling over, hvad jeg faktisk er rigtig glad for, at jeg fik købt i 2014.

Prikkede sommerbukser:
Disse bukser købte jeg på loppemarked. De er aaalt for store – og er sikkert kun blevet endnu større siden i sommers. Men de er så rare at have på, og også ret fine. De var et godt køb, og jeg glæder mig til at hoppe i dem igen! Tror jeg gav 40 kr. for dem så det var jo et scoop.



Lang grå cardigan:
Ohhh hvor har jeg dog været på jagt efter sådan en cardigan længe! Jeg har én i mørkegrå – som jeg også er glad for, men denne lysegrå er bare endnu mere perfekt, og er blevet flittigt brugt siden jeg købte den. Den er nok på 1-2 gange i ugen. Og så er den bare fra Føtex! Jamen hva’be’har!
(kjolen på billedet samt skoene hører også til årets gode køb :))

Peplumblazer fra InWear:
Endnu et loppekøb! Jeg er SÅ glad for, at jeg endte med at købe denne blazer – jeg var vist lidt skeptisk overfor, om jeg nu ville få den brugt og om den passede til mig. Men den er blevet flittigt brugt ud over festtøjet. Den har så fine detaljer, og så er jeg vild med, at den ikke er sort. Jeg kunne nemt være typen, der ville købe en sort “festjakke” – “fordi så passer den til alt”. Men det bliver jo altså jævnt kedeligt, når meget af ens festtøj også er sort. Så er det perfekt med en lys farve ud over 🙂

Zebrasweatshirt fra Adidas Originals:
Et køb fra Budapest! Den er blevet brugt rigtig meget, især i min praktik, hvor det bare er rart at have joggingtøj på ;). Synes den er så cool og anderledes, og jeg er rigtig glad for den. Og selvom Adidas er lidt små-pebrede med deres sweatshirts, så holder de også bare sindssygt godt. De er alle penge værd.

Nike Roshe Run sneakers:
Da jeg første gang så disse sneakers på andre, så synes jeg faktisk, at de var ret grimme. Men så voksede de på mig. Som man siger. Og pludselig blev jeg helt vild efter at få mit eget par. Jeg købte børnemodellen, og sparede lidt knaster på den måde. De er de perfekte sommersneaks, meget luftige og samtidig gode at gå i. Glæder mig til at lufte dem igen, men det er liiiige køligt nok endnu, synes jeg – selvom jeg da spotter dem en del her på Vesterbro i disse dage – men jeg er også bare en frossenpind 😉

Sølvjakke/cardigan:
Et genbrugskøb af den meget tilfældige slags – købt i en lille genbrug i Gilleleje til 15 kr. Str. XL og med skulderpuder (som straks blev fjernet) og i det pureste polyester. Men jeg elsker den! Jeg synes den er så fin med sølvdetaljerne, og jeg elsker at bruge den ud over en kjole, når det skal være lidt festligt.

Stine Goya kjole:
2014 blev året, hvor man for alvor må sige, at Stine Goya flyttede ind i min garderobe. Det skyldtes dels, at jeg var enormt heldig på Trendsales (jeg har fået flere ting til Vero Moda priser!), dels at jeg har en god kontakt i min klasse mht. spritnyt Goya-tøj til gode priser, dels at jeg slår til, når de sætter varerne ned med 70% sidst på sæsonen. Således blev denne sag altså min med 70% rabat. Det er en rabat, der kan mærkes, når tøjet normalt er så dyrt! Jeg fik den på sensommeren, og har derfor ikke brugt den så meget med bare ben og arme – men det glæder jeg mig at kunne noget mere! Den fungerer også fint med en cardigan eller blazer ud over. Jeg er bare helt vild med mønsteret!
I virkeligheden har det været svært at vælge “det bedste køb” – for jeg synes f.eks. at alle mine Stine Goya køb er gode 🙂 Men nu valgte jeg lige denne, da den virkelig var et kup, og er blevet brugt meget:)

Baum und Pferdgarten leopard sweatshirt:
Jeg har jo allerede én leopard sweatshirt fra Baum und Pferdgarten, men da de så noget tid efter lancerede en ny farve, var jeg ganske forelsket! Kunne bare ikke lige helt “forsvare” at købe den på det tidspunkt. Men den forsvandt ikke ud af mit hoved… Så jeg måtte jo ty til Trendsales, hvor jeg heldigvis fandt den til en rigtig god pris. Hurra!! Jeg synes den er så pæææn! Det er de begge. Yndlingstrøjer.

H&M Pencilskirt:
Totalt basiskøb til sølle 80 kr. i H&M. Jeg overvejer endda at købe en ekstra, da det er så irriterende, når den er til vask 😀 (hvilket den ofte var, da jeg var i praktik i vuggeren – fedtfingre og snegle-snot-spor, oh the joy ;)). Jeg kan godt lide, at den er dejligt tyk i kvaliteten og at den har en fin længde. Meget meget anvendelig!

Sweatshirtsæt:
Rasmus var så sød, at betale halvdelen af dette sæt, fordi han syntes det var så cool – og fordi jeg var lidt en fattigmus, da jeg forelskede mig i sættet, og jeg så gerne ville have det… Det er jeg ham meget taknemmelig for, for nøj, hvor er det blevet brugt flittigt! Særligt i vuggestuen, hvor det bare er dejligt praktisk og lækkert med tøj i sweatstof. Og særligt, når man i et halvt år skulle møde kl. 7 mandag morgen – der rækker fantasien altså ikke så langt, og så er det rart med noget tøj, man bare véd passer sammen og som er rart og blødt at have på. Det er altid skønt med tøj, der føles lidt som at få en krammer, når man har det på – og sådan er det med dette sæt.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *