NEW YEARS ROCKIN’ EVE!

Wup, wuuup, første indlæg i 2015! Jeg havde lige lidt travlt med at holde juleferie – men nu er den snart slut (æv) og i morgen står den på åbnevagt kl. 7 sharp. Men det bliver nu også fint at komme tilbage. Selvom jeg har haft to ugers ferie føler jeg bare ikke, at jeg er færdig med at holde ferie – jeg har jo slet ikke nået at kede mig 😉 Jeg skal i skole to dage den kommende uge, så den kommer jo sikkert til at gå hurtigt, og jeg glæder mig til at se mine skønne klassekammerater igen! 🙂 (at jeg så lige først i dette øjeblik har opdaget, at jeg har en opgave for til på tirsdag, og at jeg havde svedt det totalt ud siden vi fik det at vide i november, og at jeg ikke er gået i gang endnu – det snakker vi ikke om! Har heldigvis tidligt fri i morgen, så satser på at få det ud af verden dér)

Havde I en god nytårsaften? Som jeg vidst har skrevet herinde før, så kan jeg godt have det lidt blandet med nytår. Ikke at jeg ikke har haft nogle gode nytårsaftener – de er altid endt godt ud, selvom jeg har stået i totalt uvished på selve nytårsaftensdag, og ikke vidst, hvor vi skulle holde fest…

I år havde vi en rigtig god nytårsaften – måske den bedste nogensinde? Tiden gik i hvert fald drønstærkt, hvilket jo plejer at være en god indikator for, at man da i hvert fald ikke keder sig!

Her er “lidt” billeder fra vores aften. Vi fejrede nytår i Århus i øvrigt, hos vores gode venner, som var så flinke (og modige?) at lægge hus til.
Vi fik endda vores eget gæsteværelse – som er helt pink, med pink radiator og det hele! (farven ses ikke så godt her på billedet, det er mere mørkt irl, hehe!)
Vi gør os klar til nytårsfest, butterflyen rettes til:

Vi fik fine drinks til Dronningens nytårstale.

 Vi havde en lille gættekonkurrence kørende omkring, hvilken farve tøj hun mon havde på. Jeg gættede på lilla – og jeg havde jo ret! Vi fik i øvrigt alle forskellige (hemmelige) roller for aftenen, og min rolle var at være aftenens Dronning. Så jeg skålede mange gange for søens folk den aften 😉
Nytår er sjove briller, hatte og truthorn

Vi var hele 17 mennesker til bords. En dejlig flok! Der var bordkort, men efter mellemretten fik vi nye pladser.

Og vi fik hele fire retter. Og det var egentlig også meget lækkert og velsmagende (bortset fra desserten, der var noget blævre-værk…). Men jeg havde nok forventet mere til 400 kr. pr. kuvert. Så var det bare heller ikke mere ekstravagant. Jeg synes man kommer længere, og mere spændende omkring for 400 kr, når man går ud at spiser, f.eks. Men det var fint at få mad udefra, så man slap for at bruge (specielt meget) tid i køkkenet, og kunne bruge energien på at snakke og hygge sammen omkring bordet.
Inden desserten var der nytårsquiz! Med Bezzerwizzerkategorier og spørgsmål om året, der var gået. Med powerpoint på skærm og det hele – det var gennemført og meget underholdende! 🙂

 – og mit hold vandt, hurra! Vi vandt en lakridspibe hver 🙂

Senere så vi 90 års fødselsdagen, og skålede hver gang James faldt over tigeren (…det gør han jævnt mange gange! ;)). Og pludselig var klokken 12, og vi hoppede ind i det nye år. I øvrigt bliver jeg altid forvirret over, at de ikke tæller ned (3..2..1!) og man skal lytte efter de der klokkeslag istedet. Det fungerer ikke for mig! Vil ha’ nedtællingsuret tilbage…
Så var det ud at kigge på fyrværkeri! Der blev skudt lidt raketter af, men jeg stod på behørig afstand, og holdte mig til stjernekastere i stedet 🙂

Men der var flooot fyrværkeri!

Kransekage og champagne fik vi. Eller, det var ikke champagne – tror det var en cava, vi havde købt. Drikker egentlig aldrig ægte champagne 🙂

Katten Marley var også klar på nytårsfest 😉

Godt nytåååår!! 😉

Vi var i det hele taget meget flotte, den aften!
…og der blev danset!

Dagen efter så der sådan her ud. Konfetti og serpentiner overALT! Det var en god fest… 🙂

Kl. 14 dagen efter gik turen hjem mod København – med pladser allerbagerst i Rød Billet bussen. Puha, det var stramt!!! Men vi overlevede.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *