WEEKEND MED FAMILIEN

Sidste weekend var nu en skøn én af slagsen! Den stod nemlig på familiehygge. Mine forældre kom herover om fredagen, og så var næsten hele familien samlet.
Vi spiste takeaway hos mig – fra Annes Gademad og 1+1 Street Kitchen. Mmm! Dejligt med takeaway alternativer, der ikke er ren snask (selvom snask ikke skal undervurderes, men hver ting til sin tid)

Lørdag havde vi lidt planer hver for sig, og Rasmus og jeg ville egentlig drikke en kop kaffe på den hyggelige Library Bar i Plaza Hotel, hvor de har et juletræ i loftet, der vender på hovedet (fint, ikk’?). Men der var helt fyldt op, så vi måtte gå igen.

Aftensmaden indtog Rasmus og jeg på en lokal kaffebar, hvor vi havde et værdibevis til. Så vi fik lækre salater og juice til. Lækkert, friskt og sundt 🙂 Jeg fik juice med spinat, grønkål, mynthe og banan.

Efter det mødtes vi med mine forældre til jul i Tivoli (resten af selskabet var for trætte til at joine). Der var maaaange mennesker i Tivoli, men vi fik det bedste ud af det, og gik en tur rundt og så på julelys, illuminationer over Tivolisøen og drak en kop varmt.

Varm havtorndrik med krydderier

Et kys under (kæmpe!) mistelten.

Julemanden var der også – og man kunne få taget et billede (mod betaling, forstås…)

Smukke Tivoli!

Søndag var vi på loppemarked på Østerbro – min mor, søster og jeg. Jeg havde dog ikke heldet med mig, desværre.

Efter det tog vi ind til byen, hvor vi kiggede lidt i Magasin, og så mødtes vi med min far (som var i Fona, selvfølgelig! ;)). Vi spiste frokost på Restaurant Kultorvet, og det var ganske lækkert. En frokostplatte med forskelligt pålæg og brød til.

Eftermiddagskaffen blev nydt hjemme hos min søster, som havde bagt DEN LÆKRESTE gulerodskage ever. Ohhh!

Og så var det jo 2. søndag i advent…

– og vi var til koncert om aftenen, men den historie har I jo fået 🙂

2 Comments

  • Bex

   Det gør det nemlig! Så det var dejligt de ville tage turen herover, nu de bor så langt væk, det var super hyggeligt 🙂
   Nu glæder jeg mig bare til en lang juleferie med familien snart 🙂
   Det smagte så godt det der havtorngløgg! (uden mærkelige udblødte rosiner i!!!) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *