RUSKOMSNUSK

Bare sådan en rystepose af diverse billeder, som liiige kunne samles til et indlæg hér.

Inden jeg smuttede hjem på juleferie nåede jeg heldigvis lige at julehygge lidt og spise pizza med hende her og hendes alt for sjove unger. Og så drak vi kaffe. (pssst, I må lige poke hende for at få gang i hendes blog igen!)

 Så er jeg jo taget hjem til det jyske, hvor jeg allerede samme aften skulle til julefrokost med min gamle gymnasieklasse. Jeg havde ny kjole på fra Stine Goya (…hmm, har en god kontakt i min klasse, mere kan jeg ikke sige, hahaha! Det er ikke dårligt! :D)
Fik kun lige taget det her halvslørede billede, men den er altså rigtig fin! 🙂

 Det var en rigtig hyggelig aften til julefrokost – sådan er det hvert år. Timerne gik så stærkt med masser af snak og hygge. Men sådan er det vel i godt selskab. Jeg er glad for at vi kan holde fast i at holde disse julefrokoster sammen, selvom det efterhånden er nogen år siden, at man var student…

 Og så blev det 4. søndag i advent, og lysene blev tændt i adventskransen min farfar har lavet.

 Og jeg havde lavet indisk til aftensmad, og introducerede familien for blomkålsris.
(jeg prøver at skære lidt ned for kulhydrater i julen hvor det kan lade sig gøre/giver mening, men det betyder IKKE at jeg ikke spiser marcipan og småkager! Det er jo jul (for dælans!) 😀

 Jeg har været på genbrugsrundtur med familien.

 Og syntes faktisk dette bord var vældig fint, og så til bare 60 kr! Men altså… Vi mangler plads! Og at kunne fragte det til KBH… 🙂

 Jeg har givet min søster en manicure 😀

 Og så har kvinderne i familien været i gang med årets konfektlavning!

 Ta-daaaaah!! (og endnu en ny kjole fra Stine Goya, jamen altså! Christmas came early…. ;))

 Jamen altså! Ikke et øje er tørt… Vi giver Mette Blomsterberg bag(h)jul 😉
Her er det marcipankugler med lakrids og så overtrukket med chokolade og pyntet med frysetørret brombær.

 ….noget konfekt blev mere vellykket end andet! 😛

 Men det er jo altid sjovt at gå amok i at pynte 🙂

Og der blev lavet lidt mere ud over det, der er vist på billederne her. Mmm, marcipanfest!! 😀
(vi har også prøvet om vi kunne folde et julehjerte som en Mumi, men det gik altså helt galt…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *