GAVEINDPAKNING

Jeg synes det er hyggeligt at pakke gaver ind, og de må gerne se pæne ud – det gør mig glad at give en pænt indpakket gave. Ja, det er måske lidt fjollet, når pakken bliver mere eller mindre flået op kort tid efter, men det er altså sådan noget, jeg synes er enormt hyggeligt at gå en lille smule op i 😀
I år bliver gaverne metallic og glimmer, og egentlig ret enkle.
Søstrene Grene er leveringsdygtige i det fineste metallic gavepapir, silkepapir med glimmer, glitrende klistermærker og glimmergavebånd. De træfarvede til-og-fra kort er fra Bolia. Jeg syntes, de var lidt skægge… (og tænker de kan genbruges næste år ;))

Går I op i gaveindpakning? 🙂

4 Comments

  • Line

    Ej, hvor er dine gaver blevet flotte! Det er nogle heldige folk, der får noget så fint indpakket. Jeg elsker i hvert fald selv at få julegaver, hvor der er gjort lidt ud af udseendet, det er altså bare lidt hyggeligt.

    I år tror jeg, at mit bliver ret enkelt med marmorpapir (også fra Søstrene Grene) og noget mintgrønt med store kobbercirkler. Simpelt gavebånd og så skal jeg have lavet "sprayeffekt" med lidt akrylmaling og vand i min miniforstøver, som jeg sprøjter ud over gavepapiret.
    Til-og-fra-kortene er jeg helt uvidende omkring endnu, haha. Overvejer dog at købe en dymo (ikke kun til det her formål!) og så bruge den til at lave nogle til-og-fra-kort.

    Og shit hvor er du nået langt med gaveindkøbene! Jeg har kun købt én! 😉

    • Bex

      Tak, Line, du må lige vise dine gaver frem på bloggen, for det lyder super fint, det du har tænkt på at gøre ift. indpakning.

      Jeg kan godt lide at være i ok god tid med gaverne 😀

  • A + K = ♥

    Det er altså bare federe, at give (og modtage) en pæn pakke, fremfor en "2-sekunder-af-stresset-Sallingmedarbejder-samlebånds"gave. I mit barndomshjem står gaverne til pynt fremme i et kæmpestort skab op til juleaften, så vi pakker alle fint ind efter bedste evne d:

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *