FEJRING PÅ RICEMARKET (8. DATE OF CHRISTMAS)

I tirsdags havde vi årsdag. SYV ÅR, NILLER! Det er dælme meget! :-O
Men jeg tror nu, vi nupper syv år mere. Eller helst resten af livet, faktisk. Ham der Rasmus er jeg nu gået hen og blevet ret så glad for.
Syv år synes jeg er en stor ting. Det er lige som om, der er noget særligt over det tal. Det er et lidt “magisk” tal, man får associationer til eventyr og andre ting. Syvårskriser osv. Men det tror jeg nu ikke, vi får noget af… 🙂

Men selvfølgelig skulle det fejres, og vi havde bestilt bord på Ricemarket. Og jeg hoppede i min nye kjole fra MarMar Copenhagen, som jeg har været forelsket i lige siden jeg så billeder af den fra noget modemesse i februar. Jeg troede ærligt talt, at den ville komme i str. voksen. Så jeg var lidt ærgerlig over, at den kun kom til børn. Og lidt tøvende overfor at prøve, at hoppe i den største børnestørrelse…
Men så var den med rabat forleden, og kun én tilbage i str. 14 år (den største størrelse) og så tog jeg alligevel chancen. Og den passer på en prik, og er så vanvittigt lækker. Jeg er virkelig glad for den.
Den fortjener et ordentligt billede, men det er jo svært når det er så mørkt hele tiden (jaja, den har I nok hørt før på diverse andre blogs, ikke? ;))
Men jeg tror den skal på juleaften, og så må jeg se om jeg kan lokke min søster til at tage et billede 🙂
Jeg parrede den med et par (efterhånden gamle) støvler og min nye halskæde fra pakkekalenderen. Så var jeg klar!

Smuk tur gennem Fiolstræde på vej til Ricemarket.


Vi havde reserveret bord i en seng (!) – fordi det syntes jeg lød heeelt vildt romantisk. Og det var det også. Når man altså lige havde fået placeret sig ordentligt. Det var super hyggeligt at sidde der i en seng med puder og stearinlys sammen med den, man elsker og bare spise lækker mad 🙂

Vi bestilte en menu, hvor man fik syv forskellige retter til deling. Så fik man smagt lidt af hvert, og det hele var vildt lækkert! Vi fik rejechips med dip, suppe, kylling i rød karrysovs, noget and, forårsruller og flere ting, jeg ikke kan huske lige nu, men det var så godt det hele 🙂

Mad mad mad! <3

Så var vi lige trælse og tog ét billede med blitz! Det gør vi ellers aldrig, da jeg synes det kan ødelægge ethvert billede. Men der var så mørkt i sengen at vi lige var nødt til det, hvis man skulle kunne se maden 😀
Jeg ELSKER asiatisk mad! Det er det bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *