YESTERDAY

Bare lidt billeder fra min fredag

En kort dag i praktik, hvor jeg fik hængt de billeder op, jeg har lavet sammen med børnene. Det ligner pis, men børnene elskede at lave det. Og ja, den blå farver var den eneste der duede (sammen med den hvide) *dybt suk*

Jeg havde tidlig weekend, og cyklede ind mod Strøget, for at se om Pieces skulle have fået en kjole i deres butikk(er), som jeg er på jagt efter. Men det var uden held! Men så fik jeg da gået en lille tur 🙂


Og fik opdaget dette mega awesome sted, som Tigerbutikken har lavet. En spillebar! For alle aldre (altså også voksne) hvor man kan komme og drikke kaffe og spille spil. Århhh jaaaeer, det tror jeg da nok lige, jeg skal en dag! Hvem vil med? 😀

Ville faktisk bare tage et billede af det fine (totalt over the top) julepynt, og finder så ud af, at jeg har fået en dame med på billedet, som matcher pynten riiimeligt godt 😀 Skægt 🙂

Smuk efterårsudstilling på La Glace. Tror altså jeg skal derind og have kage en dag i december…

Nå ja, så var det jo j-dag. Hvis man havde glemt det, skulle man nok blive mindet om det på vej hjem gennem Vestergade.

Nå, men jeg besluttede mig for at cykle ud til Fisketorvet, for at se om jeg havde held i Pieces dér. Men ak nej, for butikken var under ombygning! Det var jeg dog uvidende om, da jeg cyklede forbi Kalvebod Bølge og nød den smukke himmel, som spejlede sig i de blanke bygninger.

SÅ dejligt at solen lige kom frem og sagde hej!

Om eftermiddagen skulle jeg mødes med min søster til BogForum i BellaCenter. Hun arbejder på et forlag, så jeg kunne bare komme gratis ind. Super! 🙂 Sidst jeg var til BogForum var for fire år siden (se HER)
Jeg cyklede til Bella Center, og det var nu en dejlig frisk cykeltur på over 6 km. hver vej, og dette smukke syn mødte mig på vej derhen. Så måtte jeg lige stoppe op og knipse lidt løs 🙂

Man kunne sætte sig og strikke med Arne og Carlos, hvis man havde lyst til det.

Min søster og jeg blev fristet af de lækre flødeboller hos Frederiksberg Chokolade, som havde en lille bod på messen. Jeg valgte en flødebolle med lakridsskum og hvid chokolade, og det er klart den bedste flødebolle, jeg har smagt i hele mit liv! Den var så god!! Der er langt fra de der flødeboller man kan få 6 af for en 5’er og så til den her. Nogle gange tænker jeg, at skal man endelig have lidt kalorier, hvorfor så ikke bruge dem på noget ordentligt? Som for eksempel en god gedigen kvalitetsflødebolle.
Det tror jeg, jeg vil til at blive bedre til…

– og Bella Sky hotel by night. Det er altså et imponerende hotel! Har aldrig set det tæt på før, men det var egentlig ganske interessant.

Jeg var en tur i Fields kort (også for at kigge i Pieces, ha!) – blev fristet lidt i Søstrene Grene, og var også en tur i H&M, hvor dagens kluns da passende kunne foreviges i prøverummet 😀

Og smuk cykeltur hele vejen hjem til Vesterbro igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *