WEEKEND MED VENINDERNE

Jeg havde en rigtig dejlig weekend! Lørdag var sløv og god, og lige det, jeg trængte til, da jeg har haft rigtig travlt for tiden og oveni at være lidt svækket af vuggestuebaktusserne, så trængte jeg bare til at blive liggende i sengen, stå langsomt op og bare tage alt i et stille og roligt tempo 😉

Jeg fik pakket de sidste pakker ind til årets pakkekalenderudveksling! Det er en fast tradition, vi har, men i år aftalte vi, at vi “kun” lavede en halv kalender til hinanden – dvs. man får en hel kalender hver, sammensat af de to andre, frem for to hele kalendre. Det burde vel også kunne række! 😉
Jeg har i hvert fald tænkt at det var ok, at jeg ikke skulle ud at finde 48 ting. At jeg så måske alligevel er endt med (lidt for) mange sager skyldes, at det faktisk også bare er super hyggeligt at købe diverse ting og dimsedutter til sine dejlige veninder! Så mange gaver indeholder lidt flere sager 😉

Nå, men hytten ville blive invaderet af to dejlige madammer (hende her og hende her) kl. ca. 19, så jeg havde pyntet fint op – mormor style!

Vi fik hentet hende den søde fynbo på banegården (jaja, hovedbanen…), og så måtte vi liiiige gøre et pitstop hos den noget så fantastiske slikbiks, som kun ligger en farlig lille spytklat fra mig! Nu var det længe siden, jeg havde fået bland selv sidst, så jeg gik naturligvis all-in!

Aftensmaden stod på pulled chicken, som havde hygget sig i vores slowcooker det meste af lørdag eftermiddag. Dertil smørstegt spidskål, guacamole, cremefraiche og salsa.

Det blev efterfulgt af masser af slik og sofasnak.

Snakken gik om stort og småt.

Lige indtil kl. 2.30 hvor vi tænkte, at vi nok måtte gøre noget ved den der sengesituation. Sovesofaen blev slået ud, og jeg endte med at joine de to og sov også på sofaen. Vi sov ret klemt og måske ikke super behageligt, men det var hyggeligt! Selvfølgelig gik der lige lidt tid inden vi lagde os til at sove, fordi vi lige skulle grine af hvor mærkelige hinandens tæer så ud. Ja, man skulle nok have været der…

Søndag morgen drog vi mod Granola for at få noget morgenmad. Præcis ligesom resten af København! Der er altid proppet på Granola, men på en eller anden måde ender man alligevel altid med at få en plads.

Vi endte med at få en rigtig fin plads udenfor. Solen skinnede, og varmelamperne varmede godt, så det føltes slet ikke som november. Det var så lækkert! Jeg nappede mig en sød morgenmadstallerken med youghurt med müsli og frugtkompot, hjemmelavet chokoladepålæg, hjemmelavet syltetøj, kanelbrød, pandekage med vanillecreme og frisk frugt. Nøj, det var godt! De andre var på kaffeholdet, og det så også godt ud, men jeg blev fristet af deres æblejuice med kirsebær. Og halløj, hvor var den dog også festlig at se på med sin flotte farve og sugerør. Den smagte rigtig godt! Det hele var faktisk super godt, og man ville ønske at man havde appetit (og økonomi) til at bestille ALT fra menukortet. Det lyder så godt det hele!

SE lige hvor fin Granola er! Jeg forstår godt, det er populært. Lækker mad, smukt interiør. Priserne er en anelse pebrede, personalet har (lidt for) travlt pga. de mange besøgende. Men altså, det er nu et ret fint og hyggeligt sted alligevel.

Lokalet indenfor:

– og udenfor, hvor vi sad. Dog ikke på taburretter, men omkring et bord på ægte stole 🙂

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *