TRE

Ideen er tyvstjålet fra fantastiske Niotillfem!

Tre steder, jeg har boet:

1: I en lejlighed, hvor der også boede 4 andre unge mennesker. De var søde nok, men de larmede, gik altid i bad, når jeg skulle bruge toilettet, og kunne så absolut ikke finde ud af at rydde op efter sig selv. Her boede jeg et lille års tid, og kunne ikke juble mere, da jeg endelig kunne flytte!

2: Jeg flyttede længere væk fra centrum, i denne lille kollegielejlighed, men den var min egen. Jeg skulle ikke dele. Det var fantastisk. Jeg var faktisk rigtig glad for at bo der, selvom det var småt, og selvom der var sindssygt mange indbrud (dog ikke noget, jeg blev ramt af – heldigvis!)

3: Det første sted, jeg boede med min dejlige kæreste. På Strandvejen i Århus. Jeg savner størrelsen på lejligheden og altanen! 🙂

Tre yndlingsdrikke:
1: Piña Colada. Altid! Men helst nydt i godt selskab på en god rejse 🙂

2: En vellavet mojito.

3: Varm chokolade en regnvåd dag

Tre favorit madretter:
1: Burger! Kunne uden problemer spise det flere dage i ugen. De bedste burgers fås hos Café Sokkelund, Tommi’s Burger Joint og Café Taxa/Pixie/Auto. Jeg har til gode at prøve bl.a. Salon 39 og Cock’s and Cows.

2: Eggs Benedict. Fordi porcherede æg og hollandaise er en ganske himmelsk kombi

3: Sushi. Og helst fra Sushi Copenhagen!

Tre bedste rejser:
1: Berlin i 2011. Fordi det var en virkelig skøn kæresteferie i smukke, charmerende Berlin. Jeg kunne godt bruge at komme igen!

2: Barcelona. Den smukkeste by, jeg nogensinde har været i!! Jeg kommer helt klart igen!

3: Budapest. Fordi byen overraskede mig virkelig positivt, og vi havde en helt fantastisk ferie. Og så elskede jeg deres barer, og vi havde det så hyggeligt med at sidde og drikke øl på de charmerende ruinbarer.

Tre stykker favorittøj:
1: Lige for tiden er jeg rigtig glad for lange cardigans, og særligt de to, jeg har erhvervet mig fra selveste Føtex er favoritter i garderoben. Jeg forudser, at de kommer til at blive brugt ganske meget henover vinteren.

2: Stine Goya kjole. Jeg er jo glad for alt mit Stine Goya tøj, og det er svært at vælge en favorit. Men lige for tiden er jeg virkelig glad for denne kjole. Mønsteret synes jeg er helt fantastisk, samtidig med at den bare er enkel og kan bruges i så mange sammenhænge. Med en varm cardigan over kan den stadig snildt bruges, selvom det er en ret sommeragtig kjole.

3: Baum und Pferdgarten sweatshirt. Fordi jeg elsker leopard, og jeg elsker farvesammensætningen på denne trøje. Den er jeg helt vild med for tiden! Et dejligt Trendsales kup!

Tre billeder fra tre gode øjeblikke i mit liv:
1: Robbie Williams koncert med de to bedste piger i mit liv. Fordi det var en virkelig sjov og hyggelig aften, og vi skrålede med på alle sangene og havde en fest!

2: Fastelavn med min skønne klasse. Det var en fantastisk sjov og festlig aften, hvor folk virkelig havde gjort meget ud af udklædning, og gav den gas. Vi blev alle temmelig snalderede, hvilket bare gjorde det ekstra skægt, når man var klædt fjollet ud. Skøn aften!

3: Aftenbadning i solnedgangen. Fordi det var så vanvittigt smukt at bade i de lyserøde farver i det stille, lune vand mens solen langsomt gik ned. Det var helt magisk! Og det er noget af det mest fantastiske ved sommeren. At bade. Især om aftenen, hvor man har vandet helt for sig selv, og der er ganske stille. Fantastisk!

Tre billeder, jeg synes om:
1: Udsigten fra vores lejlighed i Århus en tidlig morgenstund, hvor himlen var helt lyserød. Her er ikke brugt filter eller andet.

2: Kirsebærtræeer i massevis. Noget af det smukkeste, jeg har set.

3: Et heldigt pletskud med telefonen. Udsigten fra Operaen over mod Marmorkirken, hvor lyset brydes gennem de mørke skyer lige over kirken. Nærmest helt guddommeligt.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *