EN REGNVEJRSMANDAG

Jeg skal lige love for, at det er blevet rigtigt efterår! Det har regnet HELE dagen i dag – sådan mere eller mindre. Sidst på eftermiddagen mødtes jeg med Trine, og vi gik en lille tur i regnen på Nørrebro, indtil det regnede så meget, at vi måtte søge ly på en kaffebar.

Men vi kom forbi denne søde gris på gaffel

Og en temmelig tilgroet jødisk kirkegård, jeg aldrig har set før

Og så fik vi kaffe! Og jeg ser helt vildt tilstede ud her, men vi skulle lige grine af nogen på instagram…

Da kaffen var drukket, og vi skulle hjem hver især regnede det SERIØST virkelig meget!! Jeg var helt gennemblødt, da jeg kom hjem. Smed det våde tøj, hoppede i træningstøj og smuttede til hulahoop. Mandagsoverskud, much? Jeg er også helt overrasket over mig selv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *