BEAUTY AND THE BEAST

I går var Rasmus og jeg inde at se “Beauty and the Beast” – eller bare “Skønheden og Udyret”, af en eller anden grund skal det åbenbart være den engelske titel, man bruger her til musicalen…

Siden jeg så plakaterne første gang, for efterhånden lææææænge siden, har jeg bare været fast besluttet på at dén skulle vi ind at se!

Så det gjorde vi! Vi købte bare de billigste billetter til 251 kr. pr billet (ja, billigt og billigt, ikk? Vi gav 150 for Aladdin i Operaen, såeh…Bob bob…) Nåmen vores pladser var helt ude i den ene side. Ikke helt optimalt, men der ville jo også være “begrænset udsyn”. 
Men da vi kunne se, at der ikke rigtig ville komme nogen og sidde henne i midten af rækkerne, så rykkede vi derhen! Og det var perfekt. Lidt højt oppe, bevares, men vi havde et fint udsyn over scenen og følte ikke vi gik glip af noget – måske lidt detaljer og sådan, men det betyder ikke meget for mig.
Rasmus sneg sig til at tage dette billede under “Vær vor gæst”. Den var jeg rigtig spændt på, hvordan de ville gengive, men heldigvis var det rigtig storslået og flot. Rasmus synes der gik for meget cabaret i den sang, men jeg synes det var festligt og fedt. I det hele taget var musicalen virkelig flot sat op, jeg var så imponeret!
Forestillingen varer 1,5 time, så pause på 20 minutter, og så en time endnu. Så det er en lang aften (men god :)) Der var også flere sange med, som er skrevet særligt til musicalen, og som ikke er med i filmen.

Vi nåede lige at dele en kold øl i pausen – som vi måtte skynde os lidt at drikke, da man ikke måtte have den med ind i salen. Det er kun på den nederste bar, at de tager dankort, så vi havde været rundt forgæves på de andre etager. Der var noget varmt i salen, så en kold øl gjorde godt!

– der var ikke så proppet på de billige rækker 😉

Hvis I kommer forbi Det Ny Teater bør I virkelig tage ind at se Beauty and the Beast! Hvis I elsker filmen vil I også elske musicalen! 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *