AT OVERLEVE EFTERÅRET OG VINTEREN – 32 AKTIVITETER

Det er efterår, vi er på vej mod vinteren. Det blæser, det bliver koldere og mørkere, og regnen drypper oftere og voldsommere ned fra himlen.
Nu kan jeg egentlig ret godt lide efteråret, men på en råkold og regnvåd dag har man måske særligt brug for at blive mindet om det gode. Så jeg har lavet en liste over hvad man jo passende kan tage sig til henover efteråret og vinteren. Her er i hvert fald noget af det, jeg vil bruge min tid på.

– Læse bogen “Københavnere” som Rasmus var så heldig at få i fødselsdagsgave. Den er fyldt med smukke billeder af byen samt fortællinger om de forskellige bydele. Jeg glæder mig til at lære min by bedre at kende!
– Drikke varm chokolade på en råkold dag. Det må gerne være på Hotel Chocolat inde på Strøget, som har den lækreste variant med saltkaramel. Uhm!

– Sørge for at lave en masse hyggelige venindedates. Det giver energi i en mørk og kold tid at være sammen med folk, man holder af.
– Tage på muséer. Det er altid en perfekt aktivitet til regnvejret! Nationalmuseet er gratis, og der vil jeg gerne ind en tur. Zoologisk Museum kunne også være spændende at besøge en dag (der har jeg aldrig været). Louisiana vil jeg også gerne til snart, og se Olafur Eliassons “Riverbed”. Og så er haven så smuk i efterårsfarverne. Rasmus har heller aldrig været der, så vi må af sted!
– Læse flere bøger. F.eks. vil jeg gerne læse noget af Erlend Noe.
– En tur i teatret. Det kommer man generelt for sjældent. Men 1984 på Betty Nansen teatret kunne være et bud. Jeg har aldrig læst bogen, men det har Rasmus, og jeg tror godt han kunne være hooked på at tage af sted. Nørrebro Teater har desuden billetter helt ned til 100 kr. for studerende, så det kunne man jo også overveje en dag.
– Beundre de smukke efterårsfarver og kigge på egern på Vestre Kirkegård og Assistens Kirkegård. Begge er store kirkegårde med en masse forskellige træer. Rigtig spændende steder at gå efterårsture!

– Bage pandekager. Af den ægte slags!
– Se Cisternerne under Søndermarken. Dette har vi snakket om, lige siden vi flyttede herover, så det må gøre en dag. Det skulle være rigtig fint.
– Skambruge vores årskort til Halloween og Jul i Tivoli. Fordi vi elsker Tivoli!! 🙂
– Tage i Vester Vov Vov og se en anderledes film.
– Lave hjemmelavet karamelsovs (dulche de leche) og spise det på ca. ALT. Sundt – nej, godt – OH YES!! 🙂
– Gå massevis af laaaange ture i smukke København, og udforske steder, kvarterer og kringelkroge, vi ikke har set før. Der er så mange fine steder i Indre By, på Østerbro, Nørrebro, Amager osv. Og finder vi en hyggelig café undervejs kan vi jo tage os en kop kaffe 🙂

– Føle os fine (og rige) og tage på La Glace og spise fine kager, og drikke kaffe af små kander, og føle os hensat til en anden tid. Rasmus har aldrig været dér, og selvom det er dyrt, er det nu en meget fin oplevelse (synes jeg)
– Være spontan med varm kakao og flødeskum en dag, hvor regnen pisker ned, og man har glemt regntøjet, og kommer helt gennemblødt hjem
– Tage på gåtur med statuer (se her)
– Købe farverige blomster – f.eks. georginer. De hjælper på humøret og energien, når verden udenfor godt kan være lidt grå og farveløs.

– Tage til velværeaften hos DGI byens svømmehal. Her er dæmpet musik, levende lys og flydedyr- det lyder rart!
–  Rydde op og ud i garderoben, og måske sælge lidt af det til salg.

– Putte med dyner og slik og se en rigtig god film. Altid et hit!
– Tage ud at drikke øl – måske på Mikkeller, hvor de skulle have vanvittigt mange lækre specialøl. Jeg har faktisk aldrig været der, hvilket i grunden er for dårligt.
– Sidde i min vindueskarm og drikke te, og kigge ud på regnen, når det er for vådt til at gå nogen steder.
– Give den gas i træningscenteret. Man får varmen i kulden, OG man får mere overskud. Men det kræver lidt at slæbe sig selv afsted.
– Måske tage til koncert – eller undersøge, om der skulle være nogle gratis koncerter rundt omkring.
– Finde ud af om byens bedste burger vitterligt er den fra Salon 39
– Planlægge en julehygge-klippe-klistre dag med min klasse
– Være mere kreativ – f.eks. lave noget julepynt selv.
– Få Rasmus til at lave lækre simreretter i vores slowcooker.
– Se en masse afsnit Game of Thrones! Vi er godt i gang med sæson 2. Desuden har vi fået et halvt års gratis Netflix, så det skal vi også have udnyttet.
– Færddiggøre pakkekalender til mine søde veninder.
– Måske finde vores wii maskine frem, og have en aften, hvor vi bare spiller sammen, Rasmus og jeg.
– Bage lækre (syndige) boller, og bare spise dem med den gode smør fra Naturmælk. Måske det endda bliver vores aftensmad en dag (fyyy! ;))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *