SKØN WEEKEND

Jeg har bare haft den skønneste weekend. Sådan en, der fylder én totalt op på pluskontoen med masser af positiv energi. Så dejligt. Fredag morgen gik jeg til Nørrebro, og mødtes med min studiegruppe hos Lauras Bakery. Her kan man få en bolle med to skiver ost, smør OG kaffe til for 30 kr. i alt. Kup jo! Så det var ret dejligt. Vi fik snakket en del om vores opgave og projekt og gik på weekend derefter med en følelse af at vi sgu har nogenlunde styr på det 😉 Det er jo altid rart.

Mødtes derefter med mine forældre, som var i byen. De boede hos min søster, der var i sommerhus. Helt perfekt at kunne lave ting med dem, da Rasmus også har været væk hele weekenden (og først kommer hjem i nat).
Vi gik en tur på Vestre Kirkegård. Her var andemor ude at lufte sine 11 ællinger (ikke alle er med her på billedet)

Mine søde forældre hånd i hånd på Vestre Kirkegård:
Fin engel på kirkegården.

Da vi havde gået rundt på kirkegården tog vi bussen op til min søster og hvilede fødderne lidt og drak kaffe. Senere tog min mor og jeg ind til byen, hvor min mor kiggede i et par af hendes favoritbutikker 🙂 Der var maaaange mennesker på Strøget, så vi gad ikke ligefrem rundt at kigge helt vildt.

Fine Fiolstræde: 
Vi gik hjem til min søster inde fra byen, og det var en smuk tur forbi Nyboder:

Om aftenen hentede vi pizza og så lidt tv, inden jeg tog bussen hjem til mig selv (min far var så sød at følge mig op til busstoppestedet der om aftenen, haha, normalt går jeg jo bare selv rundt, men næ nej, jeg skulle følges 😉 Sødt! 🙂 Og hyggeligt, ikke mindst). Heldigvis stopper bussen lige foran min hoveddør, så da jeg først var på bussen havde jeg ikke langt hjem. Dejligt.

Lørdag tog vi ud i Turbos Bazar i Valby – det var noget, min mor havde hørt om. Jeg gik hele vejen derud – det var en kedelig tur på 3,5 km, og mødtes med mine forældre derude. Der var mange ting – også mange grimme ting. Men jeg fandt dog en enkel lille fin sag, og min far fik købt nogle film til 1 kr. stykket, så det var ikke helt spildt at være derinde.

– man kunne også købe en højfjeldssol, hvis det skulle være…

Efter det tog vi ind til Nørrebro, hvor vi gik lidt rundt. Vi var også omkring Den Røde Plads, hvor vi fik en gyngetur. Der var loppemarked langs den gule mur ved Assitstens Kirkegård, men det var der ikke noget ved. Efter at have gået lidt rundt på Nørrebro gik vi hjem til min søster langs søerne.

Her slappede vi af i nogle timer, og tog så bussen ud til Toves Mindehave lige overfor hvor vi bor og spiste aftensmad. Det er et skægt sted, måske ikke den største kulinariske oplevelse i verdenshistorien, men der er hyggeligt, sød betjening og MEGET mad! 🙂

Pludselig havde jeg travlt, for jeg skulle nemlig til fødselsdag! Så jeg løb over på den anden side af gaden, op i lejligheden og gjorde mig klar på 10 minutter. Derefter på en bus til Vanløse og til fødselsdag. Jeg så i øvrigt sådan ud:
 Det var en ægte tøsefødselsdag! Og der var endda slushicemaskine. Slushice med vodka er farligt godt!! 🙂
Nå ja, så var der også et rimeligt episk godt snackbord med chips, hjemmelavede macarons, 3 slags minicupcakes og blandselv slik! Åhhhh!! Jeg spiste naturligvis alt for meget, hvilket var lidt noget skidt ovenpå de store mængder mad fra Tove… 

Søndag mødtes jeg med mine forældre kl. 11 (kom ikke så sent i seng, da værtinden blev lidt skidtmads omkring kl. 2 :)). Vi gik en tur på Langelinie omkring Gefionspringvandet, Den Lille Havfrue og så var vi også ude at kigge i Langelinie Outlet, hvor min far fandt en jakke. Mine forældre har noget med jakker, de har altid gang i sygt mange jakker! 😀 Nå men tror han var glad for at have sparet 2000 kr. på den jakke. Man er vel jyde.. 😉

Kl. 17 gik mine forældres bus tilbage til jylland, og jeg gik hjem til mig selv, og nu er jeg her og er helt alene, og det er lidt underligt… Men også rart nok at være alene med sig selv. Jeg er glad for at jeg har haft sådan en hyggelig weekend med dejlige mennesker – jeg kan nemlig godt være ret sølle når Rasmus ikke er hjemme… 😉
Så nu er jeg klar til en uge! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *