N.Y.E.

Godt nytår! Håber I havde en god aften i går, hvordan den end blev fejret. Jeg har godt nok fejret nytår på mange måder efterhånden. Både med børn, med par og bare med os selv. I går var dog en vaskeægte fest med dans og drinks, og det var super sjovt og festligt 🙂 Er også lidt ramt i dag, og kan slet ikke overskue at jeg skal møde i morgen i praktik. Kunne virkelig godt bruge en dag til hvor jeg bare havde fri og nød at være hjemme igen i lejligheden og hygge med Rasmus, bare os to. Men heldigvis er det jo snart weekend – glæder mig allerede! 🙂

Vi fejrede nytåret i Århus, ikke så langt fra vores gamle lejlighed faktisk. Jeg så sådan ud i tøjet, ikke det bedste billede, men sort kjole og glimmerstrømpebukser. Jeg får altid lyst til at købe en vild pailletdrøm af en kjole bare fordi det kunne være fantastisk at have på sådan en aften, og fordi jeg elsker pailletter. Men men men… På længere sigt måske ikke det mest fornuftige køb, sådan en kjole 🙂 Derfor faldt valget på en sort kjole, som kan bruges til mange anledninger, og så har jeg spicet den op med bling i form af halskæde, strømpebukser og negle.

Kjolen er denne her, fra VILA
Neglene så sådan her ud, med min nye neglelak fra Essie, som jeg fik i julegave 🙂 

Nytår = helt ok at gå amok i glimmer! Det kan vi li 🙂

Vi var inde med toget lidt tidligt, så vi hjalp med oppytningen. Det blev ret fint 🙂

Der blev pustet balloner op:

…og da vi pakkede lakserouladen ud fra køleren så den sådan her ud (!). Det syntes jeg var virkelig sjovt. Jeg er meget plat hvad den slags angår…
Verdens sødeste pirat:
Vi fik set dronningens nytårstale. En rigtig fin tale synes jeg, men ærgerligt hun snublede så meget over ordene. Men jeg blev glad for at hun nævnte de svage i samfundet og at hun roste frivillighed. Bagefter så vi Monte Carlos nytårstale. 
Maden var virkelig lækker. Vi fik hjemmelavet tapas, og folk havde medbragt de lækreste ting (vi stod for pølsehorn til natmad). Der var det lækreste carpaccioagtige oksekød med æblekompot, foccaciabrød, chili/lime marinerede rejer, ostefyldte brune champignons, salat med pærer og parmesanost, lakseroulade, dadler med bacon omkring, kylling, pølse, ost og en masse lækker dip. Åh det var så godt, så godt 🙂 Til dessert fik vi hjemmelavet tiramisu. Også fantastisk!

Rasmus og jeg valgte lige at tage en selfie (det er jo så moderne) – en genskabt selfie fra 2007, nu 6 år efter 🙂 Den første fest vi var til sammen var nemlig nytårsaften med de venner, vi også festede med i går 🙂 Der havde vi kun været kærester i 14 dages tid.
Så her er vi i 2007 og 2013:

Pludselig var klokken tæt på midnat, og så var det med at stille an til at hoppe ind i det nye år. Jeg synes dog det var noget forvirrende at der ikke var noget nedtællingsur på DR, det plejer der sgu da at være?!
Nå, men det blev nytår, og så drog vi ud og så på fyrværkeri.


Og vi festede videre:

Virkelig sjov aften 🙂 Vi fik lige lidt timer på sofaen/gulvet hos vores venner, og så tog vi et tog mod København kl. 8.30. Egentlig havde vi bestilt pladsbilletter til et tog kl. 01:50, men vi var bare ikke klart til at forlade festen dér. Så det droppede vi, og tog så toget om morgenen.
DEJLIGT at komme hjem til sin egen lejlighed igen, jeg har jo ikke set den i 11 dage!

Og så var det tid til traditionen for 1. nytårsdag. Burgere! Vi valgte at cykle til Nørrebrogade og få burgere på “Grillen”. Her kan man få virkelig lækre burgere til bare 89 kr. inkl. dip og fritter. Drikkevarer kommer så derudover, men stor burger, fritter, dip og chokolademilkshake for i alt 128 kr, det synes jeg virkelig ikke er galt!
Tror vi er nødt til at komme igen engang, for jeg blev lidt misundelig på Rasmus’ burger med karamelliserede løg. Mmm, det var så godt! Jeg valgte curly fries. Totalt yndlings-pomfrit-type!
Resten af dagen har vi brugt på langs – vi har slået sovesofaen ud i stuen og ligger bare og ser tv. Rigtig hyggeligt! Sådan som det skal være 1. januar. Nu vil jeg nyde resten af aftenen inden jeg skal i seng og den står på praktik i morgen igen 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *