OSLOBÅDEN FREDAG AFTEN

Vi har jo været på et gratis minicruise her i weekenden, som vi vandt på SPOT festivalen i maj. Fantastisk med gratis, når man ikke har råd til de vilde ferier ovenpå flytning. Og så venter jeg stadig på mine dagpenge – €%&//(/”###!!! – men det er min egen skyld, og de kommer (heldigvis). Selvfølgelig kom turen alligevel til at koste lidt, for man køber jo mad, øl osv.

Sidst, jeg var på Oslocruise var jeg simpelthen så syg, så det var rart at være rask og frisk denne gang 😉

Her kommer lidt billeder fra den første aften på båden.
Klar til sejle fra København:

Det var bragende solskin og meget varmt, så en kold øl på dækket mens man nød solen og en kølig brise var havet var virkeligt tiltalende. Så det gjorde vi. Så skønt!!


Vi fik også kigget lidt i de toldfrie butikker. Der er både tøjbutik, og en butik med masser af slik og sprut og dansk design. Vi købte bare en lille smule slik, men der var mange fristelser 🙂

For at spare lidt penge blev aftensmaden fredag aften til medbragte sandwich smurt hjemmefra

Klar til en aften på båden!

Minicruiset var en særlig “talentcruise” så derfor var der musik om aftenen. Det var desværre ikke noget, der var blevet annonceret ret meget – f.eks. havde vi forventet at der ville være opslag/reklamer for det på båden, men det var der ikke. Vi måtte spørge i informationen hvornår koncerten startede. Der var ikke mange nede at høre koncerten, desværre. Det var ellers virkelig godt. Pil og Liv spillede. 

– og så blev det til endnu en øl 🙂

Maria Timm spillede også, men blev næsten overdøvet af en flok MEGET glade japanere!

Efter koncerten gik vi lidt rundt, og tjekkede de forskellige barer og diskoteker ud. Der var dog ikke meget gang i den. En karaoke konkurrence fandt sted på det ene diskotek, og man kunne vinde en flaske champagne. De eneste, der deltog, var dog blot nogle meget fulde nordmænd og så en dansk pige, der rent faktisk godt kunne synge. Så gæt hvem der vandt? Ikke den store konkurrence dér 🙂
Men vi blev da underholdt af at kigge på fulde nordmænd 😀

Vi bestemte os dog for at gå i seng, så vi var klar til morgendagen i Oslo.

2 Comments

 • Freya

  Ihh hvor dejligt med en gratis miniferie. At vejret også artede sig er jo helt perfekt. Det ser så hyggeligt ud. Sidst jeg var på den båd er mange år siden, måske man skulle tage sig en tur igen snart.. 🙂

  • Bex

   Vejret artede sig 🙂 Dog ikke rigtigt i Oslo, desværre, hvor vi oplevede tordenbyger….
   Men det er en rigtig hyggelig måde at få et lille "get-away" på og minicruises kan vist fås ret billigt 🙂 Det er så også de billigste kahytter man så får hvis det er… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *