DEN FØRSTE UGE I KBH

Så har vi boet en uge i København! Og hvilken dejlig uge. Vi er næsten helt på plads i lejligheden, så mangler der – stort set – bare at blive boret og hængt billeder op og den slags. Og så er der en lille bitte væg, der skal males over, men det kan man sagtens gøre uden at flytte rundt på ting og sager, så det er sådan et lille hyggeprojekt, jeg nupper til sidst 🙂
Nå, men jeg skal nok vise billeder af det hele, selvfølgelig, er jo helt stolt af vores lille hule her på Vesterbro 🙂

Men den første uge her i København har været rigtig rar. Fyldt med hygge og søde mennesker. Vi har hygget med min søster, gode venner, min storebror fordi han lige var forbi København og vi har været en enkelt dag på Roskilde – det skal der nok komme et særskilt indlæg om.

Her kommer lidt  okay rimelig mange billeder fra ugen.

Her er jeg, i ny Moss Copenhagen leopardsweatshirt i bordeaux, som jeg har fået i eksamensgave af mine søde svigerforældre. Hurra! 🙂

 Hos Annes Gademad, hvor de har en udstoppet hare med gevær i vinduet. Mjaeh?
 De laver god mad. Og jeg kan nøjes med en børneportion hå-hååå
 Nabolaget:
 Jeg elsker den berlinerstemning, der er udenfor vores lokale café. 


En dag gik vi tur og kom forbi Humleby ved Carslberg. Dér vil jeg altså gerne bo!! Årh, hvor er der fint!

 Sommer og is hører jo uløseligt sammen, så selvfølgelig skulle vi da have en is fra Siciliansk Is i Skydebanegade en dag. Det smarte ved det sted er, at man ikke gør sig i kugler men man kan vælge en lille, mellem eller stor is, og uanset hvilken størrelse må man vælge tre slags is. Dét er jo genialt! Jeg valgte lakrids, havtorn og nougat. Nammenam!

 God humor ved en cykelhandler! 😀

 En enkelt lille lørdagsøl hos Pistoler og Coke.

 I dag mødtes jeg til kaffe og gåtur om søerne med en rimelig skøn person. Vi mødtes på Nørrebrogade, og til min store overraskelse og glæde tager det mig kun 10 minutter at cykle derhen. WIN!
Det var så hyggeligt, og vi gik og gik og gik og snakkede. At have hende her indenfor en cykelradius af 15 minutter er altså ret så meget luksus. Bum.

 Ellers har jeg siddet meget og nydt livet i min vindueskarm. Jeg elsker det…

 Her til aften hentede vi vietnamesisk take-away (Rasmus har sådan et kort, der kan give rabat – ha, smart!) så det var jo fristende. Vi gik ned og satte os ved søen ved Planetariet. Sommer er nu fantastisk… Eller, mest sommeraftenerne, ik? For jeg er altid ved at dø lidt af varme om dagen.
 Lækkerier
 …og en lækker mand.

 – og en smuk sol over søen. Ikke helt skidt…

 Faktisk har jeg aldrig været inde i selve Planetariet – er jeg gået glip af noget??

Håber I har haft en dejlig uge?

8 Comments

 • Simone

  Årh hvor ser det bare dejligt ud 🙂 Det ser ud til at i er faldet godt til i København allerede 🙂
  Hmm, Planetariet… Det er en stor oplevelse. Min kæreste vil meget gerne ind og se en film, så det tror jeg vi skal i ferien, til en af deres aften film 🙂

  • Bex

   Det føler jeg også, vi er 🙂 Men har jo også kendskab til byen via at min søster bor her 🙂

   Det lyder også ret spændende med de der film, det kunne også være man skulle prøve det en dag 🙂

 • Freya

  Der er så smukt og dejligt ved søerne. Billederne er virkelig stemningsfulde, det ser ud til i begge nyder det i fulde drag. Hvor godt i er faldet til så hurtigt 🙂
  Sødt billede af dig og Trine 😉

  Kaninen med skyderen er alt for genial haha… Must have one….

  • Bex

   Ja, det er virkelig skønt ved søerne!! Selvom det tager lidt af charmen at de har inddraget en stor del til opbevaring af materialer til metrobyggeri (men det er selvfølgelig smart nok tænkt)

   Ja, vi er faldet godt til – men fatter alligevel ikke helt, at jeg faktisk bor her. Der går nok lidt tid før den er helt sevet ind, og det bliver hverdag her 🙂 Men jeg nyder det indtil videre 🙂

   Haha, ja den er bare et must-have i enhver stue, det er helt klart! 😀

 • Anja

  Årh, det ser simpelthen SÅ skønt ud! Får helt lyst til at flytte hjem 😉 Og godt at du er tæt på Trine igen 😀

  • Bex

   Åh, savner du ikke Danmark meget nogle gange? Det ville jeg gøre… Selvom jeg også tænker at det må være lidt spændende for jer at bo i Holland 🙂 Og jeg elsker dine historier om kulturforskellene! Det er så sjovt!!

   Ja, det er rart med en kort Trine-radius igen! 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *