NOSTALGI

Det er kedeligt og hårdt at rydde op MEN det er også lidt sjovt, når man falder over en kasse fyldt med gamle minder på loftet. Jeg gik totalt i stå med oprydningen, og hyggede mig i stedet med at kigge tingene igennem. Det var ret sjovt 🙂

F.eks. fandt jeg en samling Cernit figurer, som jeg lavede da jeg var en 12-13 år gammel.

Faktisk udgjorde det også bordpynten til min konfirmation. Jeg lavede små konfirmandinder og præster. Med guldkors på salmebøgerne (som desværre er blevet grønne med årene, ligesom nogle har mistet mælet ;)). De stod på bordene sammen med decosten og små bordflag. 

Et postkort, min far sendte til mig fra London, da jeg var 2 år gammel 🙂

8 år gammel, min første dagbog. Jeg er vild med at jeg først har skrevet “kartofler” som det værste, men satan var alligevel liiiige lidt værre 😉 (jeg gik på en kristen skole, derfor :))
9 år gammel – tæller ned til de vigtige ting i livet 😉 (og kunne tydeligvis ikke finde ud af at tælle, haha!!)

11 år gammel, og virkelig virkelig glad for SPICE GIRLS (og ja, det skulle åbenbart skrives med stort!). Og så er det bare herrenitten, når Bilka ikke har SPICE GIRLS t-shirts i éns størrelse!!

Jeg fik faktisk først engelsk i 5. klasse, hvor jeg også har skrevet dette i 🙂
11 år gammel – mere udførligt, og satan er nu skiftet ud med edderkopper 😉 
En tegning af Spice Girls:

13 år gammel, mine forældre var SÅ strenge!! 😉

Hahaha, det kom så ikke til at ske…

Jeg tegnede programforsiden til årets skolefest i 7. klasse, hvor vores klasse skulle lave skuespil.

Forsiden på min kalender fra 2. g. Meget vigtigt med en “statement-kalender”, tydeligvis… 🙂
Hvad med jer? Har I nogle minder, I gemmer på? Jeg har jo – tydeligvis – ret meget. Dagbøger, gamle postkort, breve, venindebøger, kalendre m.m. Det fylder to kasser, men det er nu ret sjovt at kigge på (selvom det sker meget sjældent at jeg kigger på det) men jeg føler bare det er så stor en del af ens liv, og det er jo ret sjovt at have 🙂

5 Comments

 • Julienne

  Jeg er mindst lige så slem, må bare finde en lidt kønnere opbevaring til det, end rodet papkasse 🙂 Her var det Aqua der bandet for mig, har vidst også en plastiklomme med udklip fra de forskellige sladderblade, jeg arvede et sted fra 😛

 • Bex

  Ku lige se jeg havde skrevet forkert et par gange i indlægget – jeg var faktisk kun 11 år og ikke 12 år som jeg skrev et par steder 🙂

  Det er ret sjovt med minder!! 🙂 Min Spice Girls samling har jeg dog ikke mere, den ville nok også fylde et par flyttekasser, haha!! Til gengæld har jeg et billede af den 🙂

 • Simone

  Skønne minder 😀 Kan huske jeg var mindst lige så vild med Spice Girls som du var kan jeg se ! Det er så sjovt at kigge igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *