LØRDAG PÅ SPOT

Lørdag på SPOT startede ud med Marie Key i musikhuset. Det var kun min kæreste og jeg, der tog til det, for de andre ville hellere noget andet. Men jeg er glad for at vi valgte Marie Key. Jeg synes hun er fantastisk dygtig, og det var en super god koncert.

Vi optog også nogle videoer, og jeg elsker at vi lige har fået hendes små anekdoter med også – de er ret sjove! 🙂 (især i denne her (selvom jeg ikke er helt enig ang. jul, men det er sjovt :D)):

Hun sang den fineste sang til sin far, akkompagneret af guitar. Det er den sang, der hedder “Skagen”, som også er på hendes nyeste album.

Og så var der ellers fællessang i salen til hendes store hit “ala Rasmus Seebach”, som hun selv siger her i videoen 🙂

Det var dejligt vejr lørdag, så vi chillede lidt i solen udenfor:

Vi hørte Sebastian Lind. Ikke rigtig noget, jeg kender i forvejen….

Bagefter stod den igen på hygge i det gode vejr:

Det næste på programmet var “Den Sorte Skole”. Men det var dælme stenet….

Senere hørte vi Aline Devercerski – hende med “Flytta på deg” (elsker det nummer!!) – Det var ret godt! Og så stod den på Turboweekend. Jeg elsker virkelig når Silas Bjerregaard synger. Han har en stor stemme, de i sær egner sig godt til et mere stille akkompagnement, hvilket han også bevidste sidste år ved Naked Session. De spillede deres nye EP. Det var godt.

Et eksempel på hvor godt, han bare kan brage igennem, ham Silas…:

SÅÅÅ fantastisk sang og stemme!!:

Jeg elsker virkelig denne sang:

Altså, jeg har ikke det store overblik over lørdag aften (og det var slet ikke fordi jeg både drak øl, shots og vodka – nej da…)
Men vi hørte i hvert fald “Flødeklinikken” (dem der med “Jeg vil se dig græde”). 

Og D.J. Static spillede op til fest, med Barbara Moleko som gæst.

Vi kastede nogle håndtegn – yo!

Det var en god SPOT festival – den var i hvert fald sjov! Men jeg savnede lidt de der “WOW” oplevelser, hvor man bare bliver blæst omkuld af hvor stort og smukt og fantastisk det er. Dem var der mange af i 2011, og også i 2012. Men ikke rigtig nogen i år, synes jeg… 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *