TO NYE TING

Havde egentlig sagt, at februar skulle være sådan temmelig meget minus shopping. Alligevel fik jeg – ud over converseskoene – købt et par ting i løbet af måneden. Men det er vel også okay… Skulle jo også lige nyde min sidste løn, ikke? 😉

Begge ting er fra H&M og til gode priser. En Mickey Mouse sweatshirt som emmer af nostalgi for mig, og minder mig om tøj og merchandise, jeg ejede i de tidlige 90’ere. Jeg var stor fan af Mickey Mouse. Så den trøje kunne jeg ikke lige stå for – og så er den virkelig skøn og blød.

Nederdelen er en skindnederdel i lammeskind. Jeg har længe gerne ville eje sådan én, men priserne ligger jo gerne på måske 1500-2000 kr. for de pæne af dem. Men så så jeg denne online, og med diverse rabatkoder fik jeg den til omkring 470kr foruden fragten. Dét må siges at være billigt. Den er lækker og blød, og en klassisk nederdel som man kan have glæde af i mange år. Godt køb! 🙂 Den passer til alt, synes jeg. Strik – både grov og fin, fine toppe, t-shirts med print, sweatshirts med mere. Min kæreste er dog noget uenig i denne styling sammen med en sweatshirt – han synes det er et kæmpe stilclash og jeg tænker – øh ja, det er jo det, der er lidt det fede ved det, at det er to forskellige stilarter. Men ser det bare helt noller ud?! 😉 (det synes jeg ikke selv, jo… hehe!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *