KBH – FREDAG + LØRDAG

Jeg har været i København henover weekenden, og besøge min søster. Jeg tog afsted sammen med min mor – det var simpelthen så hyggeligt at kunne følges sammen i toget 🙂 Jeg har ikke taget så mange billeder på vores tur, da det simpelthen var for koldt og blæste for meget udenfor. Helt sindssygt vejr…

Da vi ankom fredag aften hentede vi gode pizzaer fra det lokale pizzasted – det er lissom blevet en slags tradition 😉

Bagefter hyggede vi alle på sofaen med hver vores strikketøj. Jamen jeg har faktisk fået strikket en hel del lapper!
Næste morgen hentede min mor og jeg brød fra Meyers Bageri – et lækkert ølandshvedebrød og kanelsnurrer – mmm!

Så tog vi bussen ud til Carlsbergbyen, for her skulle være et kæmpestort indendørs loppemarked. Jeg har aldrig været i Carlsbergbyen før, men det er et spændende område med fine, gamle bygninger, ruiner og denne alternative legeplads:

De flotte og store elefanter i den gamle port:

Vi stod i verdens længste kø til det loppemarked. Har aldrig stået i så lang en kø. Den bugtede sig rundt og rundt. Heldigvis gik køen i et nogenlunde tempo, og indenfor var det ikke fordi man ikke kunne komme til for mennesker. Der var både masser af tøj og masser af gamle (men dyre!) ting. Jeg fik købt lidt, som jeg nok skal vise frem.

Efter loppemarkedet spiste vi frokost, og efter det fik vi varmen indenfor i lejligheden. Om aftenen skulle vi ud at spise og vi havde reserveret bord på Haché Gourmet Burgers. Min søsters kæreste var også med ude at spise, og det var super hyggeligt. Vi fik alle 4 forskellige burgere. Jeg fik en umami burger og den var god – med lammekød, syltede rødløg, parmesan, trøffelpuré m.m.

Til dessert skulle deres specielle dessert naturligvis afprøves – friturestegt marsbar! Egentlig hører der to marsbarer til desserten, men jeg delte med min søsters kæreste, og så fik vi en bar hver med vanilleis til. Og hvordan smager det så? Jamen det smager overraskende godt! Men man skal være lækkersulten, ellers er det nok ret klamt. Heldigvis var jeg rigtig lækkersulten! Så det smagte virkelig godt! 🙂

Efter det tog vi hjem, spillede et spil og så tv inden vi gik i seng. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *