EN ONSDAG

Jeg var syg i går og hjemme fra job, og da jeg i dag ringede og raskmeldte mig trængte jeg virkelig til at komme ud efterfølgende. Kæresten og jeg endte på café Shop A Cup, der ligger ca. midt på strøget. Det er dejligt med en god café, der ikke ligger nede ved åen ligesom alle de andre – og så er priserne også lidt lavere! Det kan vi jo godt lide. Det var første gang for os begge. Men næppe sidste gang. Også et godt sted at sætte sig op, når man er på shoppetur med veninderne tænker jeg. Man kan både sidde lidt for sig selv i dejlige sofaer eller sidde ved vinduet og kigge ned på folk på gågaden (den slags kan jeg seriøst gøre i tiiimevis – er jeg mærkelig? ;))
Cafén ligger i et kompleks af tre sammenhængende butikker – Hummelbutik for neden, café i midten og øverst er der den lækreste sneakersbutik.

Vi satte os ned i sofaen. Og der var ikke mange ud over os…

Det blev naturligvis en latte. Så opfindsomme er vi!! Men det ER nu bare godt!

Caféen er indrettet i rå og nordisk stil. Det kan jeg godt lide. Jeg drømmer lidt om en træstub i min stue, men tænker at den pt. ikke passer så godt ind.. Synes bare det er cool med sådan en træstub som et lille bord eller skammel!

Så var vi lige en tur i Salling et smut, hvor de havde floootte hatte. Ej, måske ikke så flotte til mig. Men bløøøøde.

Vi var også en tur i Salling Super. Jeg elsker seriøst og gå rundt og kigge på alle de pæne og spændende madvarer – også selvom jeg ikke køber noget. For det er ret så dyrt. Men ih, hvor kunne jeg shoppe igennem hvis jeg fik lov!!

Til slut en tur i Nespresso butikken, for at købe flere kapsler til vores maskine. Det er en lidt vild butik. Ekstrem høj service, og tiltaletonen “De” (det skal man lige vænne sig til…) joo, man føler sig næsten som George Clooney! 😉 De har også en lille café station, hvor man kan prøve forskellige varianter inden man køber. Vi prøvede i fællesskab 5 forskellige. Så synes vi ikke, vi kunne tillade mere. Haha!

Vi fik købt deres “Variations” som er en limited edition med tre forskellige slags kaffe, der alle har smag af nød. Jeg var jo solgt, da der var kokosnøddesmag(!!) og så er der også macademianød og hasselnød. Og ja, så koster de lige ca. 50 øre mere pr. kapsel, men de er altså bare vildt gode. Så når man lige skal forkæle sig selv lidt.. 😉
Og så købte vi også lige en stribe almindelig kaffe. Og ja, man kan hurtigt købe sig fattig hvis man ikke passer på. Men jeg mener også at vi stadig kan drikke pulverkaffe, og ikke kun kapselkaffe! 🙂
Men det er jo sjovt at prøve lidt forskellige kaffesmage:)

I morgen er det tilbage til jobbet efter lidt sygdom. Føler mig heldigvis helt frisk igen, så det er dejligt! Døjede med lidt feber og ondt i halsen, som jeg frygtede skulle blive til noget influenza – men heldigvis slap jeg fri!

2 Comments

  • Line

    Jeg har bare altid vidst, at en pelshue ville klæde dig helt fantastisk – og jeg har jo ret 😉

    Skønne billeder, og mums, hvor ville en latte gøre godt lige nu!

  • Bex

    Hahahaha, Rasmus syntes jeg så søøød ud med huen på – hmmmmmm… 😉

    Latte er bare altid godt. Bare vi snart kunne drikke en sammen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *