FREDAGEN

I dag er jeg iført tyk strik, da det jo er frostvejr. Smukt vejr i øvrigt. Nød at cykle de 10 km. på arbejde, og bare beundre frostklædte træer og tage. Der var heldigvis ikke glatføre, så kunne sagtens cykle i dag.

Kombinerede strikken med sorte blonder. Ret go’ kombi, egentlig.

 …og et læderarmbånd om håndleddet.

I dag har jeg været oppe at se juleteater sammen med en bunke 2-årig. Hyggeligt – og de sad heldigvis pænt, de fleste af dem… 😉 Jeg har også fået pyntet færdigt op til jul. Skal nok vise frem, men I kan få et lille sneakpeak:


I dag var også dagen hvor det viste sig, at jeg skal til Robbie koncert med hende her og hende her d. 23. juli i Parken. Glæder mig! Hører ikke Robbie til hverdag, men var en kæææmpe fan som teenager. Så for nostalgiens og ikke mindst oplevelsens og hyggens skyld, så skal jeg afsted! 🙂

2 Comments

  • Trine

    Glæder mig til at se julepynten 🙂 min veninde og jeg overvejede også at købe billetter, men synes det var for dyrt. Man skal jo også derover, overnatte og ud at spise.. Men glæd jer! Så ham (og Take that) i 2011 og det var så fedt!!!

  • Bex

    Ja.. Det kan hurtigt komme til at koste mere end man lige regner med, det er rigtigt! 🙂 Men nu er der jo tid nok til at spare op til de ekstra omkostninger, når det først er til juli… 🙂
    Jeg vil i hvert fald rigtig gerne bruge mine penge på gode oplevelser – det er nok i virkeligheden det, jeg allerhelst vil bruge dem på! 😀 (men forstår dig alligevel godt!! :))
    Glæder mig også rigtig meget! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *