FLAMMEN

Min kæreste og jeg var på “Flammen” at spise for en uge siden. Vi havde hørt om konceptet, og da der så kom Sweetdeal til Flammen slog vi til. Jeg er normalt ikke så meget til buffet – synes ofte det er klamt mad, der bare slet ikke er friskt og lækkert, men bare smager af olie det hele. Men Flammens koncept er noget andet. Her er altid mindst 10 forskellige slags kød, og der står folk klar til at skære det ud til dig. Der er kø til dem, der ønsker det gennemsteget og en kø til dem, der godt kan lide når det er lidt rosa (that would be me!)
Foruden kødet er der en kæmpe salatbar med 50 forskellige varianter. Derudover er der forskellige slags kartofler og sauces.

Jeg fik prøvet lidt forskelligt kød, og alt var super lækkert. Kænguruen var ikke noget særligt – det var mest for at prøve det. Det bedste var okseblomme – det smeltede på tungen!

De havde også pulled pork. Og det var virkelig godt! Derudover havde de f.eks. også spareribs, svinemørbrad og meget meget mere.

Det var en rigtig positiv oplevelse at være på Flammen. Jeg havde også frygtet at stedet ville være “ikke-hyggeligt” når nu det er så stort et sted. Men det er indrettet fint, så man ikke mærker at det er et kæmpe rum, man er i.

Eneste negative? Man bliver for hurtigt mæt…
Jeg kunne godt finde på at komme igen. Samtidig tænker jeg dog, at skal jeg bruge 200 kr. på at gå ud og spise (det koster buffeten til normalpris) – så er der måske så mange andre steder, jeg hellere vil hen.
Men det er bestemt udemærket, og man får i hvert fald virkelig lækkert kød til pengene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *