FØDSELSDAGSFEST

Fredag aften holdt min kæreste fødselsdagsfest. Meningen var, at vi skulle starte ud med at høre TV2 koncert på Bispetorv – men det sprang jeg over. Havde simpelthen knaldende hovedpine, sådan foran panden og bag øjnene. Så jeg tog et par piller og hvilede mig på sofaen imens. Da selskabet så kom fra koncerten og hjem til os var jeg heldigvis nogenlunde frisk (bare træt! og klatøjet/rødøjet). Det blev nu alligevel en skøn og super, super sjov fest, med masser af dansen og skrålen med. 
Der blev også serveret kagemand. Det er en tradition! Og den var rigtig god, mmm! (nej, ikke hjemmebagt, men hjemmebragt ;))
Han fik forskellige gaver, men noget af det, jeg var rigtig glad for han fik, var dette chokolade fra Summerbird!! Glæder mig til at smage chokoladetapas – det er jo smart, at der er to af hvert stykke, så kan han dele med mig, hahaha 😉
Synes stykkerne er så flotte – grønne, blå, med “guldstøv” og alt muligt.
Og her er så hvad jeg havde iført mig – kjole fra Filippa K, købt på loppemarked.

 Halskæde fra Ebay:

 Høj hestehale med haircuff i en farve, der matchede min urskive. Det er nu smart med de haircuffs, når man er sådan en dør til at sætte hår, som jeg er. På den måde kan man have hestehale til fest, uden det bliver kedeligt (synes jeg i hvert fald).

8 Comments

  • Bex

    Tusind tak 🙂 Hvor er du sød…. Jeg er simpelthen også så glad for at jeg købte den. Tænkte slet ikke at den ville være så flot på, som den er.
    Ja, jeg har godt nok købt meget godt tøj på Remisen på Østerbro, det er virkelig et fantastisk loppemarked 🙂

  • Bex

    Tina – Ja, er virkelig glad for jeg fik købt den! Selvom jeg egentlig syntes den så ret kedelig ud, men den er virkelig flot og lækker på. Super blød og med 30 procent uld, perfekt til en frossenpind som mig 😉
    Var spændt på om jeg kunne passe den, da det er en XS, men det ku jeg heldigvis, hurra 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *