SHOPPING + FISH & CHIPS

Min fødselsdagsmorgen, mandag d. 16. juli  i London startede ud, som I kan se her med lidt hygge og gaver.
Min morgenmad på min fødselsdag plejer at være noget mere overdådig end det hotellet kunne byde på…

…Men jeg var i godt humør trods fesen morgenmad. Jeg havde jo fødselsdag!

Mandag stod på shopping! Det var jo min fødselsdag, så jeg bestemte 😉 :P. Vi startede ud i Primark, hvor vi var kl. 10. Jeg troede nemlig de åbnede kl. 10, men faktisk åbner de allerede kl. 8 om morgenen! Vanvittigt. Jeg havde frygtet at der ville være mange mennesker i Primark, men det var ikke slemt overhovedet. Kun hvis man skulle prøve noget. Butikken består af to ret så store etager. Måske er hver etage på størrelse med Bilka? Jeg er lidt i tvivl. Husker det som stort i hvert fald! De har også en stor og udemærket herreafdeling, så her kunne min kæreste fornøje sig. Faktisk var det ham, der brugte længst tid på at kigge(!). Det er så typisk. I Primark har de meget skørt og grimt tøj også, og denne flotte abehat…

Jeg fik jo købt lidt. Posen ser ikke engang ret stor ud her på billedet – men det var den altså! 🙂

Vi gik videre og kiggede i forskellige butikker – alle de engelske highstreetbutikker, som ikke lige er i Danmark! 🙂 Så begyndte det at regne endnu mere, og vi var også ved at være sultne, så vi fandt et sted at spise frokost.

De tilbød “fish and chips” og når man nu er i London…. 😉

Et rigtig hyggeligt sted, der både var pub og restaurant.

Vi var bange for om det var et dyrt sted, fordi det så så fint ud. Men vi fik en kæææmpe portion fish and chips for 100 kr. pr. portion. Det synes jeg bestemt ikke er galt, især ikke når jeg blev så mæt at jeg ikke kunne spise noget aftensmad senere!

Vi sad i dejlige, bløde stole og følte os hensunket til en anden tid, med tunge gardiner, tapet og endda en pejs.

Stedet var i to etager, og man skulle ovenpå for at komme op i restaurantafdelingen. Trappeopgangen op var så flot her:

Indgangen til stedet:

Stedet udefra. Ligger i nærheden af Regent Street.

Efter frokosten var det tid til mere shopping. Vi skulle naturligvis i den kæææææmpe TopShop, selvom jeg næsten ikke kunne overskue det! 😉
Det er ret fantastisk at de sælger cupcakes i underetagen. Men jeg var jo sååå mæt, så det kunne jeg slet ikke klare tanken om. Men de ser nu ret gode ud her på billedet, mmmm 🙂

“Nogen” blev glad for at se Applebutikken 😉

– så der skulle vi ind et smut. Der var maaange mennesker. Alle dem i de blå t-shirts er medarbejdere.

Det blev tid til en kaffepause, og vi bestilte bare en “mellem” kop filterkaffe på Starbucks. Det var så en mindre baljefuld kaffe. Puh! 🙂 (og så lige en mega læks cookie til!)

En tur ned af Carnabystreet. Her er også mange skobutikker (blev lige så glad!) – meeen de duede altså heller ikke til noget…

Vi var også en tur i Hamleys. Da jeg var i London første gang (som 11 årig) syntes jeg det var et totalt magisk sted. Her var massevis af bamser, af mærket Steiff, fine samlerbamser – for ikke at tale om Barbieafdelingen! Her var alverdens specielle Barbier for samlere – jeg kan huske at vi så en, som min far sagde kostede mere end han og min mor havde med i lommepenge til hele turen!! Wow!!
Nu er jeg selvfølgelig ikke barn mere, så jeg havde skruet forventningerne ned – men havde glædet mig til et gensyn med Barbieafdelingen og de mange specielle og overdådige dukker. Men.. de var der bare ikke?! Det var ligesom en kæmpe “almindelig” legetøjsforretning, og det syntes jeg var ret kedeligt… :/ Det fede var jo netop alt det, man ikke kunne få andre steder. Nå. I det mindste kiggede jeg da lidt på Sylvanian Families mens jeg sagde ret meget “iih” “åhh” og “nååårh!”

Det er bare så helt utroligt sødt – og helt utroligt dyrt. Men jeg ved godt at mit lillepigejeg ville have elsket dem, dengang!

Til gengæld var der sjove demonstrationer af legetøj – så det var også en oplevelse at overvære 🙂
Vi fortsatte vores gåtur – og det blev også til et obligatorisk billede foran telefonboks! Kæresten mente jeg skulle gå derind – men jeg kom hurtigt ud igen… Ja, man skal ikke gå derind, så er det sagt!!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *