RESTAURANT KOMFUR

Lørdag aften var vi alle – inkl. min storebror – ude at spise på Restaurant Komfur sammen. Det skulle være en af de allerbedste restauranter i Århus ifølge brugeranmeldelser. Og det var virkelig også godt.

Priserne er også rimelige – 3 retter for 300 kr, med tillæg på enkelte retter (pga. dyre råvarer). Drikkevarer kommer udover.

Vi blev vejledt af en ung fyr, som satte os lidt ind i det hele. Han var frisk – meget frisk, men det var nu også ret sjovt og meget charmerende 🙂 I hvert fald bedre end den der ligegyldige betjening, man desværre også ofte møder.

Restauranten er fint indrettet med masser af Madam Blå emaljeting og andre fine gamle sager.

Kæresten og jeg valgte helt forskelligt fra hinanden, så jeg har taget billeder af både hans og mit mad. Her er hans forret, som var lammekølle med baconcreme, bagte æbler og salte mandler. Jeg smagte også lidt af det, og det var utroligt lækkert og mørt kød, som spillede perfekt sammen med de sur/søde æbler og de salte og knasende mandler.

Selv fik jeg en lækker smørstegt rødspættefilet til forret, vendt i rugmel og serveret med friskost, gulerødder og blancheret broccoli. Utroligt lækkert.

Til hovedret bestilte kæresten bøf bearnaise. Hertil var der salat og lækre, sprøde kartoffelbåde.

Selv fik jeg kylling med tomatsalat, knoldselleri og timiansauce. Dertil små, nye kartofler. Smagte forrygende.

Til dessert fik kæresten en mazarinkage, som smagte dejligt af marcipan – den var bestemt ikke kedelig, som jeg ofte tænker om mazarinkage.

Jeg fik panna cotta med hvid chokolade, rabarbar, hindbær, smørdejskrumme og noget grøn is, jeg ikke helt ved hvad var.

Mmm, det var super lækkert!! Vi gik alle derfra mætte og glade. Jeg kommer bestemt igen!! 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *