PRÆ FØDSELSDAG

Lørdag morgen, på rejsedagen, stod vi op i god tid og fik nybagte boller (verdens nemmeste og lækreste opskrift, fundet her) og jeg fik lov at åbne to af mine fødselsdagsgaver, da min kæreste ikke gad at slæbe dem med i vores begrænsede håndbagage (ja, vi har kun tilkøbt bagage på hjemrejsen, så må vi købe en kuffert derovre…). Han har endnu en gave til mig, som jeg skal åbne på fødselsdagen i London 🙂

I den ene pakke fik jeg 3 fine Mumikrus! Det kan måske godt lyde lidt nitten, at man har fået krus af sin kæreste  – men jeg er glad, de er så fine og har ønsket mig dem meget 🙂

Derudover gav ham mig Susan Cains bog “Queit: The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking”. Den glæder jeg mig til at læse!

4 Comments

  • Line

    Mmm, de boller ser virkelig gode ud! Dem må jeg afprøve en dag.

    Stort tillykke med fødselsdagen i dag, og sikke nogle fine gaver, søde R har købt til dig 🙂

    • Bex

      Du skal prøve de boller! De har en dejlig sprød skorpe og man skal slet ikke have fingrene i dejen. Virkelig perfekte morgenmadsboller.

      Tak skal du have 🙂 nu ligger jeg lige her på sengen og venter på at Rasmus bliver færdig så vi kan få noget morgenmad 🙂 og så skal vi afsted på shopping!
      Jeg har fået en fin gave af ham her i London også 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *