EN TUR TIL HAV OG FJORD SÅ SKØN

Jeg er hjemme ved mine forældre i disse dage. Det er to måneder siden, jeg var hjemme sidst, så det er dejligt at være hjemme igen 🙂 Fredagt tog vi på en lille udflugt sammen med VLTJ til endestation Thyborøn! Jeg har været på tur med den to gange før, senest kan ses her (hvor der også er bedre billeder).

Solen skinnede, men det blæste. Men det gør det vist altid på de kanter. Jeg kan nu godt lide det, sådan at blive blæst igennem af vesterhavsluft! 🙂

Vi spiser altid frokost i Fiskehallen, når vi er der. Ganske udemærket og billigt mad.

Jeg fik ikke lige taget et billede før jeg var begyndt at spise af min fisk, så det er derfor den ser lidt træls ud, haha!

Vi var inde i en butik, hvor min mor og jeg fik lang tid til at gå med at kigge. De havde mange lækre sager! Glitterkraniet er faktisk en telefon. Meget sjov. 🙂

Efter lidt kig i flere butikker og gåen rundt, gik turen hjem igen. Og grunden til at der står “Midtjyske Jernbaner” er at de har fusioneret med Odderbanen (jeg undredes nemlig over at der stod “Midtjyske Jernbaner”….) :). Hyggelig dag!

6 Comments

 • Tina

  Hallo, de tog er mega pæne og skal på ingen måde laves om! 😀 Haha! Var helt forarget, da nogen sagde, de havde malet et lyserødt i forbindelse med Giroen :b
  Du aner ikke, hvor "mærkeligt" det er at se sådan et indlæg her på en blog 😀

 • Bex

  Hehehe, ja det kunne jeg godt forestille mig! 😀 Men det er nu så hyggeligt at tage på udflugt med VLTJ 🙂 har som sagt gjort det hele tre gange nu! 😉

  Hehehehe, og kender alt for godt det med at tingene skal være som de altid har været! 😉

 • Maiken

  Vores gamle Y-tog (den model på billedet) var så slidt, og tit satte motoren ud, så det var tiltrængt 😀 Men hyggelige er de, og specielle er de også, fordi der kun er to stedet i DK, hvor de kører med de tog nu 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *