DINNER#2

Tunfrikadeller med dild og persille i, salat af spinatblade, rucola, rødbede (en færdig blanding vi fandt på tilbud – smart ;)), revet gulerod, diverse spirer, solsikke- og græskarkerner som lige er blevet ristet kort på panden og cherrytomater. Dip af fedtfattig cremefraiche el. fromage frais med presset hvidløg i + brød til.

Blandet rød og grøn krølsalat med nye Samsøkartofler i, grønne asparges og persille. Falafler og hvidløgsdip til. Dansk sommer møder mellemøsten, haha 😉
Asian style coleslaw – opskrift fundet lige her. Det smagte godt, men jeg kan godt nok IKKE(!!!) lide frisk koriander. Så det udelader jeg en anden gang 🙂
Squashfrikadeller, quinoatabouleh, groft pitabrød og hvidløgsdip.
Caféburger ala kæresten med krydderkartofler til.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *