PÅ STRANDEN

I går eftermiddags kørte vi en tur på stranden. Vi var bestemt ikke de eneste med den idé! Der var fuldkommen tætpakket af mennesker, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Men jeg kommer heller ikke så meget på stranden.. Jeg ved nu ikke lige hvor godt det er for ens kropsbillede at tage på stranden. Hold op der er mange brune, tynde, stramme mennesker, og så ligger man der og føler sig som en blegfed hval.. baah!!! Hahaha! 😀
Men vi hyggede os sammen, kæresten og jeg 🙂

Vi havde købt mad på vejen, som vi kunne nyde. Jeg fik en falafelrulle. Kongespise!
 

Og så var vi ude i vandet og kom helt under. Brr, det var koldt først, men blev dejligt og friskt kort tid efter. Og vandet var bare så klart og lækkert!

Jeg elsker at dyppe tæer og fingre i det bløde, bløde sand.. ahh, det er så lækkert!

Det var super super hyggeligt, og jeg håber vejret bliver til at kunne tage på stranden mange gange, Om ikke andet så bare for at få en dejlig dukkert! Vi bor tæt på flere gode strande, så det er jo nemt nok! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *