I har set min morgenmad, så her er lige nogle billeder af min aftensmad.
En af favoritterne: Crispy chicken (kylling vendt i knust cornflakes, parmesan ost + salt og peber) og dertil en dip af fromage frais eller creme fraiche med knust hvidløg i og så bagte rodfrugter til (her gulerødder, rødbede og pastinak med lidt olie og timian på)
Pasta Al Forno – opskrift fundet i app’en “Opskrifter.dk”
Pizza med fuldkornsbund bagt på bagesten med mascarponeost, kartofler, serranoskinke, parmesanost og trøffelolie.
Falafler, salat af spinatblade, gulerødder, cherrytomater og græskarkerner og guacamole til
Jeg er ikke den store “kartofler-og-sovs” – fan, men denne ret var nu ganske fantastisk!
Helt nye Samsø kartofler, importeret fra øen via min kæreste, som lige var derovre ;), grønne asparges (også fra Samsø), laksefilet og hjemmelavet hollandaise.
3 Comments
Susan
Kan man ikke nok få en opskrift på kyllingen med cornflakes og parmesan? Har noget kylling jeg skal have brugt imorgen, så det kunne passe rigtig godt!
Bex
Opskrift kommer lige her 🙂
Jeg pisker et æg sammen med en gaffel i en tallerken, i en anden har jeg knust nogle cornflakes og blandet med revet parmesanost + salt og peber. Kyllingen skærer jeg ud i nuggets størrelse og vender først i det sammenpiskede æg, dernæst i osteblandingen og steger så på panden i lidt olie. Meget nemt 🙂 Håber det var til at forstå 🙂
Susan
Tusinde tak. Det skal prøves imorgen!