DINNER

I har set min morgenmad, så her er lige nogle billeder af min aftensmad.
En af favoritterne: Crispy chicken (kylling vendt i knust cornflakes, parmesan ost + salt og peber) og dertil en dip af fromage frais eller creme fraiche med knust hvidløg i og så bagte rodfrugter til (her gulerødder, rødbede og pastinak med lidt olie og timian på)

Pasta Al Forno – opskrift fundet i app’en “Opskrifter.dk”

Pizza med fuldkornsbund bagt på bagesten med mascarponeost, kartofler, serranoskinke, parmesanost og trøffelolie.

Falafler, salat af spinatblade, gulerødder, cherrytomater og græskarkerner og guacamole til

Jeg er ikke den store “kartofler-og-sovs” – fan, men denne ret var nu ganske fantastisk!
Helt nye Samsø kartofler, importeret fra øen via min kæreste, som lige var derovre ;), grønne asparges (også fra Samsø), laksefilet og hjemmelavet hollandaise.

3 Comments

  • Susan

    Kan man ikke nok få en opskrift på kyllingen med cornflakes og parmesan? Har noget kylling jeg skal have brugt imorgen, så det kunne passe rigtig godt!

  • Bex

    Opskrift kommer lige her 🙂

    Jeg pisker et æg sammen med en gaffel i en tallerken, i en anden har jeg knust nogle cornflakes og blandet med revet parmesanost + salt og peber. Kyllingen skærer jeg ud i nuggets størrelse og vender først i det sammenpiskede æg, dernæst i osteblandingen og steger så på panden i lidt olie. Meget nemt 🙂 Håber det var til at forstå 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *