LIDT BILLEDER FRA WEEKENDEN

Lørdag eftermiddag mødtes jeg med min veninde til en kop kaffe. Egentlig ville vi have kaffe og kage på Café Gaya, men de havde ikke lige noget kage. Så det blev til is og kaffe. Automatkaffe… Men isen var god 😉
Det var hos Coldstone Creamery hvor vi begge fik en blanding med lakridssovs, lakridskrymmel og knust tyrkisk peber. Ikke dårligt.

Lørdag aften tog jeg cyklen og cyklede op til min specialeramte kæreste, der sad heeelt alene på sit specialekontor i en stor og tom bygning. Så jeg havde lige taget noget mad med til ham og os. 
Søndag gik vi en morgentur i solskinnet, bl.a. ned til Tangkrogen hvor der jo p.t. er cirkus. Sidste år var vi jo i cirkus Benneweis, fordi min kæreste havde fået fribilletter. Nu har han ikke det job mere, så ingen fribilletter i år – æv, gad ellers godt afsted! 😉

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *