MIN DAG VIA INSTAGRAM

Ferie = tid til at tage hjem til forældrene 🙂 Der var godt proppet i toget, og vi var heldige at få noget nær de sidste siddepladser!

…der var heldigvis lidt bedre plads, da vi skulle skifte tog.
Smuk udsigt fra toget:
Eftermiddagskaffe – nammenam!!!
…og så tyk blev man af at spise kagen!!!!! 😛
Indkøb til aftensmaden:
20.59 landede juleøllen. Det er jo J-dag i dag! En hyggelig dag, men også – well, en stor reklame really, hvilket jeg er lidt imod… Men øllen smagte jo godt! 🙂 Var ude at vise kæresten hvor jeg gik i byen “da jeg var ung” (okay, prøv lige at lyde som en 80-årig….). De nye flasker er rer fine – og så slipper man for det der skide sølvfolie som jeg altid får i munden:)
Og så var der også faldet sne! – eller, skum… 
Puuuust!
Lidt julelys var også tændt, allerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *