RAINDROPS KEEP FALLING ON MY HEAD

Sikke et vejr, det har været i dag… Så er det faktisk helt ok at tage bussen, når det er koldt og mørkt og regner, og man kan sidde i en lun bus og høre Jamie Cullum gennem hovedtelefonerne til sin telefon.

I dag har jeg været i skole i nogle timer, og her i eftermiddags mødtes jeg så med en veninde fra min gymnasieklasse. Rigtig hyggeligt at se hende igen, og snakken gik.

Vi var på Løve’s Bog og Vincafé. Jeg har aldrig været der før, men har altid tænkt, at det så så hyggeligt ud. Der er dog ikke vildt mange pladser derinde, og det var ikke så let at finde et sted, hvor der var plads – men det gik! 🙂

Da jeg kom hjem kunne jeg se at det nye Boligliv lå i postkassen. Det skal nok blive godt at have det med i bussen og færgen til Samsø i morgen! 🙂

Her til aften har jeg hentet min kaputte cykel – tog bussen derhen, men der var lige 5 km at gå hjem i regnvejr >:-(. Jeg har også været til træning, og nu slapper jeg velfortjent af med Kanal 4 som underholdningsleverandør 😉

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *