WEDNESDAY LOOK

Sådan ser jeg ud i dag. Eller rettere, sådan jeg ud. Jeg er nemlig blevet klippet (!). I skal nok få det at se før eller siden, det kan jo nok ikke undgås 😉 Men lige nu skal jeg godt nok lige vænne mig til det.. Det er blevet noget kortere end jeg ønskede det – men det er min egen skyld! Da frisøren illustrerede hvor meget hun ville klippe af, sagde jeg hun skulle tage mere af – well, det fortrød jeg så… Jeg håber, jeg kommer til at elske det. Men lige nu er jeg ret skuffet, for det er slet ikke som jeg forestillede mig, det skulle blive, ej heller pandehåret (det har jeg så selv rettet lidt til, ikke at det gjorde det hverken værre eller bedre…)
Nå, nok snak om hår!

Jeg havde mine nye bukser på igen. Jeg elsker dem!!

Og “Merino Cool” på neglene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *