NOGET AF EN FORSKRÆKKELSE

Min formiddag har været en anelse action-packed!
Det startede med at det bankede på døren. Jeg sad på toilet – i øvrigt iført næsten igenting, så jeg gad ikke lige åbne. Det plejer alligevel bare at være noget pakke-post-værk..

Så gik røgalarmerne dog igang. De plejer at gå i gang indimellem uden grund, så jeg var ikke nervøs, men da de blev ved og larme ville jeg lige gå ud på trappen og tjekke om nogle af de andre havde styr på det (ja for JEG gider jo ikke lave noget, vel? 😛 ), så jeg skyndte mig i noget tilfældigt tøj, og blev mødt af et insisterende “BLIV INDE!”da jeg åbnede døren, og så synes jeg også, jeg så flammer, og der var mørkt af røg. Jeg går i panik og ringer storhulkende til min kæreste, som desværre ikke var hjemme jo.. Han forstår ikke så meget af det, jeg siger (må også være et ret mærkeligt opkald at få..) men han skynder sig hjem igen. I mellemtiden ved jeg intet om hvad der foregår, det er SÅ ubehageligt! Jeg er overbevist om at ilden er lige udenfor vores dør, da jeg jo så flammer (troede jeg). Jeg står ude på altanen i små shorts og med en paraply i øsregnvejr, og kan bare kigge ned på to brandbiler og en politibil. Det beroliger mig dog at se, at de tager den med nogenlunde ro. Så er det nok ikke så slemt..
Minutterne går, og de når faktisk at køre afsted igen med brandbilerne lige da min kæreste træder ind af døren igen.

Han kunne så fortælle mig hele historien, der var opstået brand i en ventilator i tørrerummet, fordi den var blevet så fuld af støv og nullermænd, at den havde selvantændt. Branden havde KUN været koncentreret dernede, så de flammer, jeg havde set, var nok bare min hjerne, der havde spillet mig et puds (vildt at man sådan kan se syner!! jeg SVÆRGER der var flammer, men det har der jo ikke været!!!)
Branden har været meget koncentreret om et lille område. Vi har tøj hængende i tørrerummet, og det er slet ikke beskadiget overhovedet… Så det er jo godt at der slet ikke er sket noget med nogen eller noget!

Men hold op hvor var det ubehageligt at stå på sin altan og ikke vide hvad der skete, og være OVERBEVIST om at branden er lige udenfor ens hoveddør!! Jeg blev slet ikke briefet -heller ikke da jeg godt måtte forlade lejligheden. Puha, jeg var bare så bange, ikke for at brænde inde, for jeg stod jo på altanen, men mere for om der ville slippe røg ind, om vores lejlighed ville brænde ned… Jeg nåede endda at panik-pakke en lille rygsæk med de vigtigste sager – det blev til det fotoalbum, jeg lavede til kæresten i 3 års dags gave, min gamle bamse og min computer! 😛
Puuuuh, men så har man da også prøvet det! GODT der ikke skete noget med nogen eller noget
Nu lugter opgangen bare temmelig meget af nytårsaften!!

Og her er skaden – slet ikke særlig omfattende – HELDIGVIS da. Men røgen spredte sig i hele opgangen.

6 Comments

  • Usynlige Iris

    Føj hvor ulækkert, på min (nu gamle) skole gik brandalamen så ofte, at ingen tog det alvorligt, og når skolen aldrig informerer om, hvad man gør, hvis branden opstår er der jo hele to grunde til at håbe, at det aldrig sker.

    Men godt det ikke var værre og at der blev handlet, så kan man være tryg i fremtiden 🙂

  • Trine

    Øv ikke en sjov oplevelse! 🙁

    Men godt det ikk var mere brand end det… Har også prøvet at være hjemme ved min veninde og der pludselig var brand i kælderen, not funny!

  • Bex

    Ja det er jo det, vi plejer heller ik at tage dem alvorligt for vi har haft så meget bøvl med dem. Men de gik også i gang alt for sent faktisk…hmm… Nå men godt man har en bagtrappe, en altan og en brandslukker. Men håber aldrig jeg kommer til at opleve noget lignende igen!

  • Bex

    Trine : Puha hvor ubehageligt!! Og det kan jo hurtigt blive meget kritisk. Er glad for der ikke skete mere her, det er helt sikkert.

  • Trine

    Nej det var sku ikke sjovt! Vi blev afbrudt der midt i vores pizzaspisning og måtte fare ude – og se på at en kælderlejlighed udbrandte totalt :/

    Men ingen kom noget til, og en lille hun blev heldigvis reddet ud i tide 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *