RAINBOW GIRL

Min mor strikker strømper. Mange strømper. Da jeg var hjemme, var hun i færd med at strikke et par regnbuefarvede, som jeg fik lov at få med hjem. Strikkede sokker er hyggelige, og man kan da kun blive glad af disse MEGET farverige af slagsen!

..og så kom jeg bare til at tænke på omkvædet i denne sang. Rainbow Girl med Giana Factory. Vi ville gerne have hørt dem på SPOT, men desværre var der alenlang kø til koncerten…så det gjorde vi ikke lige.

Og en anden fantastisk sang med en regnbue er denne med gode gamle Rolling Stones. Jeg elsker den sang og har gjort det lige siden jeg som barn hørte den i introen til “SuperKarla” (og fra min fars LP’er ;)). Den er desuden min ringetone på min mobil, og da Rasmus og jeg fandt hinanden på nettet var mit profilnavn faktisk “ShesArainbow” netop efter den sang (det er ret svært at finde på opfindsomme navne, som ikke allerede ER taget.. Nå, bare et fun fact herfra! ;))
Sidst men ikke mindst elsker jeg denne reklame for Sony Bravia, hvor sangen bliver brugt. Åh, bare Sony dog lavede flere af disse fantastiske reklamer! Det er jo ÆGTE stop-motion. Så cool!

Og en lille film omkring hvordan de lavede reklamen – meget sejt! Tænk så meget arbejde, der har været i at lave den reklame…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *