TUR TIL ODENSE

Min lørdag var helt fantastisk. Var på farten hele dagen, tog toget kl. 10 til Odense og var hjemme igen lidt i midnat.
Sådan så jeg ud inden afgang mod O’ense!

Jeg skulle besøge min veninde, og det er alt for længe siden vi sidst har set hinanden – 1½ måned eller sådan noget, det føles som meeeeget længe, fordi hun er sådan en skøn pige! Min yndlingsfynbo 😉

Vi startede ud med frokost på en café, der hedder “The Room”. Jeg fik sandwich med tunsalat. Egentlig ville jeg have haft med hjemmelavet frikadelle, men det havde de ikke mere af (?)

Min veninde fik brunch, hvor man selv kunne vælge fem ting. Det sjove var så, at vi havde siddet og sagt “at hvis man vælger brunchpølser så får man nok kun 3 skide brunchpølser”. Og voilà, ind kommer “tre skide brunchpølser” på rad og række 😉

Vi var rundt og kigge lidt i forskellige butikker, bl.a. Deichmann som jeg er blevet positivt overrasket over. Dog har de også utroligt meget grimt fodtøj, som f.eks. disse træsko-sko:

Man kan jo ikke komme udenom H.C. Andersen, når man er i Odense, og vi stødte på ham flere gange:

Efter butikskigning handlede vi ind til aftensmad, spiste lækker Paradis-is, og lavede laksepasta til aftensmad, som vi nød med rosévin. Og så røg der vist også lidt blandselv slik ned i maven.. Ahhh.. Dejligt!
Skøn, skøn lørdag! 🙂

2 Comments

  • Line

    Det var den dejligste lørdag. Og selvom der kun var tre, smagte de skide brunchpølser godt! I dag, hvor jeg var café med buffet-brunch, røg der dælme mere end tre ned 😉 Tak for i går, min yndlings-Rebekka!

  • Bex

    Mmmm, brunch kan man aldrig få nok af, det er bare så lækkert 🙂

    Og selv tak for i går smukke!!! 🙂 Min yndlingsfynbo! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *