DAGENS RET

I dag har jeg lavet madplan for de næste 3 uger (eller ja, uge 1, 2 og 3 :). Virkelig skønt og vi skal have så lækker mad fremover, glæder mig! 🙂
Dejligt ikke at skulle tænke “øhhh hva skal vi egentlig have at spise?!” kl. 16 om eftermiddagen, men at det bare er planlagt og vi kun behøver at købe ind relativt få gange.
I dag fik vi farserede peberfrugter. Jeg har kun smagt det én gang før, og det var så første gang jeg selv lavede det. Men ikke sidste gang, for vi var begge vilde med det, og det er utrolig nemt at lave.

Trafiklys! 😉

I går pillede jeg alt vores julepynt ned. Synes her er så tomt og halvtrist nu.. 🙁 Det er så også fordi vores orkidé er død, så måske skulle jeg prøve at se om jeg kunne finde nogen farverige blomster, der kunne peppe det hele lidt op?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *